• 1405/02/03 - 13:35
  • - تعداد بازدید: 23
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ارزیابی چالش‌ها و فرصت‌های پرورش اسب در شهرستان زارچ

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زارچ گفت: این شهرستان با داشتن بیش از ۲۷ واحد و باشگاه پرورش اسب، به یکی از قطب‌های مهم پرورش اسب در استان یزد تبدیل شده است. در حال حاضر، حدود ۹۳۰ راس اسب در این باشگاه‌ها نگهداری می‌شود که نشان‌دهنده فعالیت چشمگیر این بخش در منطقه است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهادکشاورزی به نقل از روابط عمومی  جهادکشاورزی یزد، نبوی زاده مدیر جهاد کشاورزی گفت: پرورش اسب، علاوه بر جنبه ورزشی و تفریحی، می‌تواند به عنوان یک فعالیت اقتصادی مولد و اشتغال‌زا در منطقه مطرح شود، اما این پتانسیل، نیازمند توجه و حمایت جدی مسئولان است.

 

وی ابراز امیدواری کرد که بارفع موانع موجود، به ویژه در زمینه تامین نهاده‌ها و ارائه حمایت‌های مالی، شاهد رشد و شکوفایی بیش از پیش این صنعت در منطقه باشند و بتوانند سهم خود را در اقتصاد محلی و حفظ میراث نژادی اسب‌های اصیل ایرانی ایفا کنند.

 

نوذری مسئول امور دام شهرستان گفت: نژاد عرب، با بیش از ۸۰ درصد جمعیت اسب شهرستان ، جایگاه ویژه‌ای در میان پرورش‌دهندگان این منطقه دارد. علاوه بر این نژاد، اسب‌های نژاد دره‌شوری، کُرد، تُرکمن و کاسپین وغیره نیز در زارچ پرورش داده می‌شوند که این تنوع، به غنای صنعت پرورش اسب در این شهرستان افزوده است.

  • گروه خبری : استان یزد
  • کد خبر : 259211
کلمات کلیدی
پرستو حاجی پور روابط عمومی یزد
خبرنگار

پرستو حاجی پور روابط عمومی یزد