تولید ۲۸۴ هزار تُن گوشت قرمز و شیرخام در گیلان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از تولید ۲۸۴ هزار تُن گوشت قرمز و شیرخام در این استان خبر داد و گفت: از این میزان ۲۴ هزار تُن گوشت قرمز و ۲۶۰ هزار تُن شیرخام تولید شده است.
.jpg)
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، صالح محمدی با اشاره به قابلیتهای گیلان در حوزه تولید گوشت و فرآوردههای دامی اظهار کرد: گیلان در حوزه تولید گوشت قرمز، لبنیات و فرآوردههای دامی حرفی برای گفتن دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از تولید حدود ۲۴ هزار تن گوشت قرمز در این استان خبر داد و بیان کرد: در گیلان از ابتدای سال تاکنون بیش از ۲۶۰ هزار تن شیرخام تولید شده است که رشد حدود ۴ درصدی را نشان میدهد.
محمدی با اشاره به ظرفیت دامپروری گیلان در حوزههای مختلف اضافه کرد: گیلان دارای ۱۳ هزار رأس دام اصیل، ۹۷ هزار رأس دام دورگ، ۳۱۸ هزار رأس دام بومی، ۱۸ هزار رأس گاومیش و بیش از ۸۳۰ هزار رأس دام سبک است.
به گفته وی، در سال جاری تا پایان آذرماه، بیش از ۴۲ هزار و ۵۰۰ تن سبوس استحصالی از کارخانجات آرد سازی، توسط تعاونیهای دامداران، دامداریهای صنعتی و کارخانجات خوراک دام برای تولید کنسانتره و توزیع بین دامداران استان تأمین شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با تأکید بر نقش دامپروری در تأمین امنیت غذایی و بهرهبرداری از شرایط مساعد آبوهوایی استان اضافه کرد: حمایت از سرمایهگذاری در حوزه دامپروری در گیلان از اولویتهای سازمان جهاد کشاورزی است که باید مورد توجه قرار گیرد.