• 1403/09/17 - 11:20
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ارائه تسهیلات به ۲۰ طرح صنایع تبدیلی در گیلان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به ارائه تسهیلات سرمایه‌ای و سرمایه در گردش به واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی گیلان گفت: از نیمه دوم سال گذشته تاکنون ۲۰ طرح صنایع تبدیلی و غذایی از محل اعتبار تبصره ۱۸ در مجموع به مبلغ حدود هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال از تسهیلات برخوردار شدند.

صالح محمدی

به  گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، صالح محمدی اظهار کرد: از این تعداد ۱۸ طرح به مبلغ هزار و ۷۶۳ میلیارد ریال به عاملیت بانک کشاورزی، یک طرح با ۱۲۵ میلیارد ریال توسط بانک توسعه تعاون و یک طرح با ۱۲ میلیارد ریال توسط صندوق کارآفرینی امید پرداخت شد که بخش عمده تسهیلات به مبلغ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال به صورت سرمایه‌ای و بقیه به صورت سرمایه در گردش بوده‌است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان بیان کرد: مدیریت صنایع تبدیلی استان در جذب تسهیلات تخصیصی در جایگاه نخست کشوری قرار گرفت که از همکاری و تعامل بانک‌های عامل بویژه بانک کشاورزی قدردانی می‌شود.

وی اضافه کرد: از ابتدای امسال تاکنون تسهیلاتی به حوزه صنایع تبدیلی اختصاص نیافته و سازمان جهاد کشاورزی گیلان در جذب تسهیلات تخصیصی به سرفصل صنایع تبدیلی در سال گذشته در جایگاه نخست کشوری قرار گرفت که همکاری و تعامل بانک‌های عامل بویژه بانک کشاورزی جای قدردانی دارد.

  • گروه خبری : استان گیلان
  • کد خبر : 189521
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان سمیه محسنی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان سمیه محسنی