• 1403/06/27 - 13:07
  • - تعداد بازدید: 3
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تأمین ۴۸ هزار تُن نهاده‌های کشاورزی در گیلان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از تأمین ۴۸ هزار تُن نهاده‌های کشاورزی در این استان خبر داد و گفت: حدود ۱۴ هزار تُن انواع کود در انباری‌های گیلان موجود است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، صالح محمدی با اشاره به جزئیات آماری تأمین و توزیع کود و نهاده‌های کشاورزی در گیلان اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۴۸ هزار تن انواع کود و نهاده‌های کشاورزی در گیلان تأمین شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از فروش افزون بر ۲۳ هزار تن نهاده‌های کشاورزی در این استان خبر داد و بیان کرد: حدود ۱۴ هزار تن انواع کود شیمیایی و نهاده‌های کشاورزی در انباری‌های گیلان موجود است.

محمدی از پایش ۱۸۵ کارگزاری فعال توزیع نهاده‌های کشاورزی در گیلان خبر داد و بیان کرد: از ابتدای سال تاکنون ۸۶ مورد به اندازه ۱۷ هزار تن کود نمونه برداری شده است.

  • گروه خبری : استان گیلان
  • کد خبر : 183520
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان سمیه محسنی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان سمیه محسنی