• 1403/03/08 - 11:13
  • - تعداد بازدید: 36
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس سازمان جنگل‌ها در یاسوج:

سالیانه ۶ میلیارد مترمکعب آب در جنگل‌های زاگرس ذخیره می‌شود

رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور با اشاره به نقش جنگل در تامین امنیت زیستی و غذایی گفت: جنگل‌های زاگرس سالانه ۶ میلیارد آب را در خود ذخیره می‌کنند که نقش بی بدیلی در تقویت سفره‌های زیرزمینی دارند.

 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد، عباس‌علی نوبخت در نشست شورای اداری این سازمان در یاسوج اظهار کرد: کار و تلاش سرلوحه کار رییس‌جمهور شهید بوده که در مجموعه وزارت جهاد کشاورزی نیز چنین رویه ای با اهتمام بیشتر برای تحقق امنیت غذایی و امنیت زیستی دنبال می‌شود.
 
رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور در بخش دیگری از صحبت‌هایش ادامه داد: از ۱۶۵ میلیون هکتار مساحت کشور، ۱۲۵ میلیون هکتار آن در قلمرو فرسایش آبی است که برای حافظت از آن نیازمند اقدامات اصولی آبخیزداری هستیم و این مهم در دستور کار سازمان جنگل‌هاست.
 
نوبخت افزود: منطقه زاگرس با ۶ میلیون هکتار جنگل با کاهش غنای زیستی مواجه شده و احیای عرصه‌های جنگلی با گونه‌های بومی از اولویت‌های این سازمان است.
 
وی با بیان اینکه ۲ میلیون هکتار از مساحت جنگلی زاگرس، زیر پوشش باغات یا زراعت است، تصریح کرد: سم‌پاشی‌ها در این عرصه‌های موجب حذف دشمنان طبیعی آفات شده و نتیجه آن طغیان آفاتی چون کرم جوانه خوار بلوط است.
 
وی تاکید کرد: نجات زاگرس بدون مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست و بر این اساس نظام نامه مردمی‌سازی منابع طبیعی تدوین شده است.
 
معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: هر هکتار جنگل در زاگرس توان ذخیره یکهزار متر مکعب آب را دارد و سالیانه ۶ میلیارد متر مکعب آب در جنگل‌های زاگرس ذخیره می‌شود که کمک بزرگی به سفره‌های زیرزمینی است.
 
 
  • گروه خبری : استان كهگیلویه و بویر احمد
  • کد خبر : 177162
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان   جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد