• 1402/06/19 - 13:01
  • - تعداد بازدید: 15
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تولید جو در کرمانشاه رکورد زد

به دنبال شکسته شدن رکورد 20 ساله تولید گندم در کرمانشاه، این استان توانست برای نخستین بار رکورد بیشترین میزان تولید در محصول جو را نیز در سال زراعی جاری شکسته و عنوان نخست این محصول را به نام خود در کشور به ثبت برساند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، معاون بهبود تولیدات گیاهی
سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه
با اعلام خبر فوق افزود: در سال
زراعی جاری استان کرمانشاه توانست با تولید
441 هزار تن جو، رکورد تولید این محصول را برای نخستین بار
شکسته و برای اولین بار در کشور نیز رتبه نخست تولید جو را به خود اختصاص دهد
.



فرهاد شریف با اشاره به
افزایش سه برابری تولید جو در سال زراعی جاری در مقایسه با سال زراعی گذشته افزود:
در سال زراعی گذشته این استان با
142
هزار و
160
تن توانسته بود عنوان چهارم را در کشور به خود اختصاص دهد
.



وی ادامه داد:
در سال زراعی جاری در مجموع حدود
199
هزار هکتار از اراضی استان به کشت جو اختصاص پیدا کرد که از این میزان
14 هزار هکتار به صورت آبی و حدود 185 هزار هکتار نیز به صورت دیم کشت شده
بود
.



معاون بهبود
تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه یادآور شد: این در حالی است که
در سال زراعی گذشته
160
هزار هکتار از اراضی استان به زیرکشت جو رفته بود که از این میزان
13 هزار آبی و 147 هزار هکتار نیز به صورت دیم بود.



وی با اشاره
به افزایش عملکرد در واحد سطح نیز افزود: در سال زراعی گذشته به ازای هر هکتار
اراضی آبی چهار تن و
624 کیلوگرم
و اراضی دیم
560 کیلوگرم
بود که در سال جاری این میزان به ترتیب در اراضی آبی به چهار تن و
853 کیلوگرم و در دیم به 2 تن و 10 کیلوگرم رسید.



شریفی تاکید
کرد: استان کرمانشاه با این میزان تولید مقام اول کشوری و استان های خراسان رضوی و
همدان به ترتیب دوم و سوم هستند.

  • گروه خبری : استان كرمانشاه
  • کد خبر : 33463
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی