• 1402/06/04 - 09:38
  • - تعداد بازدید: 12
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تولید بیش از 580 هزار تن محصولات دامی در استان کرمانشاه

آیا می دانستید: مجموع تولیدات دامی استان کرمانشاه در سال 1401 بیش از 580 هزار تن بوده است. آمار تولیدات محصولات دامی استان به شرح ذیل است: گوشت قرمز 42 هزار تن گوشت مرغ 71.4هزار تن تخم مرغ 11.2 هزار تن سایر ماکیان 1.4 هزار تن شیر 425 هزار تن شیلات 21.5 هزار تن عسل 8 هزار تن

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از  سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، آیا می دانستید:
مجموع تولیدات دامی استان کرمانشاه در سال
1401 بیش از 580 هزار تن بوده است.



آمار تولیدات
محصولات دامی استان به شرح ذیل است
:



گوشت قرمز 42 هزار تن



گوشت مرغ 71.4هزار تن



تخم مرغ 11.2 هزار تن



سایر ماکیان 1.4 هزار تن



شیر 425 هزار تن



شیلات 21.5 هزار تن



عسل 8 هزار تن



گفتنی است در
آغاز بکار دولت سیزدهم میزان تولیدات دامی استان کرمانشاه
554 هزار تن بوده و با حدود 5 درصد رشد در سال 1401 به 580 هزار رسیده است.



موفقیت در
عرصه های مختلف کشاورزی را مرهون همراهی کشاورزان سختکوش استان کرمانشاه می دانیم
.

  • گروه خبری : استان كرمانشاه
  • کد خبر : 33147
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی