تولید بیش از 580 هزار تن محصولات دامی در استان کرمانشاه
آیا می دانستید: مجموع تولیدات دامی استان کرمانشاه در سال 1401 بیش از 580 هزار تن بوده است. آمار تولیدات محصولات دامی استان به شرح ذیل است: گوشت قرمز 42 هزار تن گوشت مرغ 71.4هزار تن تخم مرغ 11.2 هزار تن سایر ماکیان 1.4 هزار تن شیر 425 هزار تن شیلات 21.5 هزار تن عسل 8 هزار تن

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، آیا می دانستید:
مجموع تولیدات دامی استان کرمانشاه در سال 1401 بیش از 580 هزار تن بوده است.
آمار تولیدات
محصولات دامی استان به شرح ذیل است:
گوشت قرمز 42 هزار تن
گوشت مرغ 71.4هزار تن
تخم مرغ 11.2 هزار تن
سایر ماکیان 1.4 هزار تن
شیر 425 هزار تن
شیلات 21.5 هزار تن
عسل 8 هزار تن
گفتنی است در
آغاز بکار دولت سیزدهم میزان تولیدات دامی استان کرمانشاه 554 هزار تن بوده و با حدود 5 درصد رشد در سال 1401 به 580 هزار رسیده است.
موفقیت در
عرصه های مختلف کشاورزی را مرهون همراهی کشاورزان سختکوش استان کرمانشاه می دانیم.