• 1401/12/25 - 12:46
  • - تعداد بازدید: 10
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توزیع مستمر اقلام اساسی طی ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در کرمانشاه

جلسه قرارگاه امنیت غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه به ریاست دکتر عبدالوحید محمدی سرپرست معاونت امور هماهنگی اقتصادی استانداری کرمانشاه و اعضاء این قرارگاه راس ساعت 6 و سی دقیقه صبح امروز 25 اسفندماه در سالن شهیدان باقری برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در ابتدای این جلسه  علی چاله چاله رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گزارشی از وضعیت
موجودی و توزیع اقلام اساسی ،توزیع گوشت
گرم ،غرفه های تنظیم بازار و میوه شب عید ارائه کرد
.



در ادامه این جلسه سرپرست امور هماهنگی اقتصادی استانداری کرمانشاه با تاکید
بر حصول نقاط ضعف و قوت غرفه های تنظیم بازار در سراسر استان گفت؛ با توجه به مدت
زمان فعالیت این غرفه ها تا پایان ماه مبارک رمضان احصاء مشکلات غرفه ها ضروری
بنظر می رسد
.



 عبدالوحید محمدی در ادامه افزود؛ با توجه به توزیع اقلام اساسی ، گوشت
گرم و تولیدات صنعتی وابسته به کشاورزی و کالاهای صنعتی در این غرفه ها هماهنگی و
همکاری بخش کشاورزی و صنعت استان جهت تجهیز غرفه ها و خدمات دهی به شهروندان می بایست
به صورت مستمر تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه یابد
.



محمدی در ادامه بر توزیع گوشت گرم گوسفندی و گوساله در سطح غرفه های تنظیم
بازار استان تاکید کرد و گفت: از روز شنبه می بایست گوشت گرم گوسفندی و گوساله در
سطح غرفه های تنظیم بازار استان توزیع شود
.

  • گروه خبری : استان كرمانشاه
  • کد خبر : 28312
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی