برگزاری جلسه قرارگاه امنیت غذایی با دستور کار تنظیم بازار گوشت قرمز
جلسه قرارگاه امنیت غذایی با دستور کار تنظیم بازار گوشت قرمز ،به ریاست مهندس علی چاله چاله و با حضور معاونین و مدیران سازمان،مدیران ادارت تابعه ،مدیران اتحادیه های دامداران و عشایری ،مدیران کشتارگاه های دام ،نماینده شهرداری ،رییس اتحادیه اصناف کرمانشاه و مدیر نمایشگاه بین المللی کرمانشاه و...در سالن جلسات شماره یک سازمان برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، در ابتدای این جلسه
موضوع تنظیم بازار گوشت قرمز و تداوم عرضه گوشت گرم گوسفندی و گاوی در نمایشگاه بین
المللی در پارک شاهد و میادین تدارک دیده شده شهرداری و اتاق اصناف به بحث و بررسی
گذاشته شد.
در ابتدای این جلسه مهندس چاله چاله ضمن تشکر اتحادیه های دامداران و عشایری
جهت تامین دام و عرضه گوشت گوسفندی به قیمت 270 هزار تومان در محل نمایشگاه بین
المللی گفت: با توجه به همکاری اتاق اصناف و شهرداری اماکن عرضه گوشت گرم گوسفندی
در سطح شهر کرمانشاه افزایش خواهد یافت.
در ادامه این جلسه رییس اتحادیه اصناف کرمانشاه بر آمادگی کامل نمایشگاه بین
المللی کرمانشاه و برخی از نقاط شهری جهت توزیع گوشت گرم گوسفندی تاکید کرد و گفت؛
جهت کمک به تنظیم بازار و رفاه مردم آمادگی داریم تمامی زیر ساخت ها را برای عرضه
کالاهای تنظیم بازار در اختیار سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه قرار دهیم.