• 1404/06/23 - 13:04
  • - تعداد بازدید: 9
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه:

باید به سمت کشاورزی مدرن و سودآور حرکت کنیم

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه گفت: برای نیل به سمت کشاورزی سودآور باید به سمت کشاورزی مدرن و روزآمد حرکت کنیم و مبنای ما باید افزایش میانگین درآمد سرانه کشاورزان باشد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، جهانگیر شاهینی در نشست کاری با مدیران سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، میانگین در آمد سرانه کشاورزان کشور را بیش ۲۰۳ میلیون تومان برآورد کرد و افزود: در استان کرمانشاه میانگین در آمد سالیانه کشاورزان ۱۷۳ میلیون تومان است که از میانگین کشوری پایین تر است.

وی در ادامه با تاکید بر اهمیت توجه به تعاونی ها و اتحادیه های بخش کشاورزی افزود: توجه به اتحادیه ها و تعاونی ها و امور مشارکتی و تقویت بخش خصوصی در بخش کشاورزی می تواند از حجم کارهای دولتی در این بخش تاثیر گذار بکاهد.

شاهینی دومین اولویت کشاورزی استان را بحث آموزش و ترویج کشاورزان اطلاق کرد و گفت :میانگین سنی کشاورزان در استان و کشور تقریبا ۵۳ سال است و این موضوع نشان می دهد ما باید توان ویژه ای را صرف آموزش نسل جوان کشاورزان در استان کنیم.

وی در ادامه افزود: ظرف سالیان اخیر بیشترین سرمایه گذاری در بخش کشاورزی استان مصروف به اراضی دیم بوده و می بایست بعنوان سومین اقدام مهم،توسعه زیر ساخت های گلخانه ای ،افزایش راندمان آبیاری و توسعه باغات صنعتی و پایانه های صادراتی نیز مد نظر تصمیم گیران بخش کشاورزی قرار گیرد تا نرخ شاخص های بخش کشاورزی تغییر یابد.

  • گروه خبری : استان کرمانشاه
  • کد خبر : 212294
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه پرویز مرادی فرد
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه پرویز مرادی فرد

تصاویر