• 1402/07/25 - 09:17
  • - تعداد بازدید: 14
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

انار پاوه به بازار آمد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پاوه از آغاز برداشت انار در باغات این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، شهرام رستمی با اعلام این خبر سطح باغات انار شهرستان پاوه را بیش از 650 هکتار اعلام کرد و افزود: متوسط عملکرد باغات انار شهرستان پاوه در سنوات نرمال حدود 5.5 تن در هکتار است که امسال خوشبختانه وضعیت باغات بهتر بوده و احتمالا تولید بیشتری را هم شاهد باشیم.
وی با بیان اینکه پیش بینی می شود امسال متوسط عملکرد باغات انار در شهرستان به بالای هفت تن در هکتار برسد، گفت: برآور می شود امسال در مجموع بیش از 4500 تن انار از باغات شهرستان برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پاوه افزود: ارقام عمده انار باغات شهرستان را شامل ملس ساوه، یوسفخانی، مزله، کارالی، نرمه دانه، پیرمیکائیل و رباب نیریز است.
رستمی با بیان اینکه بیشترین انار تولیدی در استان کرمانشاه در باغات شهرستان پاوه تولید می شود، گفت: محصول تولیدی در باغات انار این شهرستان به دلیل عدم استفاده از سم و کود جزو محصولات سالم است.
وی ادامه داد: همه ساله بخش قابل توجهی از انار تولیدی در شهرستان پاوه به شکل رب انار روانه بازار مصرف می‌شود.
رستمی یادآور شد: برداشت انار از باغات شهرستان پاوه از اوایل پاییز شروع شده و تا اواخر آبان ماه ادامه دارد.
  • گروه خبری : استان كرمانشاه
  • کد خبر : 34378
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی