افزایش 35 درصدی تولید طلای سرخ در کرمانشاه
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به آغاز فصل برداشت زعفران، پیشبینی کرد حدود سه تن از این محصول در استان برداشت شود که در مقایسه با سال زراعی گذشته 35 درصد افزایش نشان میدهد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، رحمان فیضقربانی اظهار
کرد: این میزان محصول پیشبینی شده از سطح 502 هکتار از اراضی کشاورزی استان
برداشت شود که بیشترین سطح کشت و تولید در استان به ترتیب به کرمانشاه، دالاهو،
سنقر و صحنه اختصاص دارد.
وی با بیان اینکه این محصول در بیشتر شهرستانهای استان به غیر از شهرستانهای
گرمسیر کشت شده و همه ساله نیز افزایش مییابد، افزود: از ابتدای امسال تاکنون سطح
زیر کشت این محصول در استان 140 هکتار افزایش یافته و پیش بینی شده همه ساله حدود
100 تا 200 هکتار توسعه پیدا کند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه یادآور شد: براساس برنامههای
توسعه این کشت در استان برنامه ریزی شده که تولید این محصول در استان سال آینده به
3.5 تن افزایش پیدا کند.
فیض قربانی افزود: به منظور حمایت از زعفران کاران استان امسال از طریق
اعتبارات ملی 50 درصد از هزینه خرید پیاز زعفران کشاورزان به مبلغ 9 میلیارد تومان
تامین و پرداخت شد.
وی با بیان اینکه زعفران استان کرمانشاه از کیفیت بسیار مناسبی به لحاظ آب و
هوا و بارندگی برخوردار است اظهار کرد: کشت زعفران بهترین گزینه برای رهایی از کمآبی
و محصولی سودآور برای کشاورزان منطقه است.
فیض قربانی بیان کرد: فصل رشد گیاه زعفران در پاییز و زمستان قرار دارد و عمده
نیاز آبی گیاه زعفران توسط باران و برف تامین میشود و همچنین در تابستان برخلاف
بسیاری از محصولات کشاورزی نیازی به آبیاری ندارد.