• 1402/03/22 - 07:46
  • - تعداد بازدید: 7
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

افتتاح و آغاز عملیات اجرایی 164پروژه بخش کشاورزی با اعتبار 255میلیارد تومانی در کرمانشاه

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: به مناسبت هفته جهاد کشاورزی، 164پروژه بخش کشاورزی با اعتبار 255میلیارد تومان و اشتغالزایی 831 نفر افتتاح و یا عملیات اجرایی آنها آغاز می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، علی چاله چاله رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با تبریک آغاز هفته جهاد کشاورزی به تشریح پروژه های افتتاحی به مناسبت این هفته پرداخت و گفت: پروژه های افتتاحی شامل 99پروژه عمرانی، 13پروژه تسهیلاتی و 29 پروژه که عملیات اجرایی آنها آغاز خواهد شد.
وی 99پروژه عمرانی را در حوزه آب و خاک برشمرد و افزود: این پروژه ها در سطح هزار و 256 هکتار از اراضی اجرا و برای این پروژه ها 55 میلیارد تومان اعتبار هزینه شده که 435 نفر اشتغالزایی داشته است.
مهندس چاله چاله سپس پروژه های تسهیلاتی را 13 پروژه عنوان کرد و خاطرنشان کرد: این پروژه ها شامل 5طرح دام و طیور با اعتبار 65میلیارد تومان و اشتغالزایی 35نفر، 3طرح گلخانه با اعتبار 8میلیارد تومان و اشتغالزایی 6نفر و 5طرح صنایع تبدیلی و غذایی با اعتبار 98میلیارد تومان و اشتغالزایی 75نفر می باشند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه همچنین از آغاز عملیات اجرایی 52 طرح در هفته جهاد کشاورزی خبر داد و تصریح نمود: این طرح ها در حوزه آب و خاک است که در سطح 700هکتار اجرایی می شود و برای اجرای آنها 29میلیارد تومان اعتبار هزینه خواهد شد که این پروژه ها برای 280نفر اشتغال ایجاد می کند.
  • گروه خبری : استان كرمانشاه
  • کد خبر : 31083
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی