• 1403/04/13 - 13:25
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل امور عشایر استان کرمانشاه خبر داد:

برآورد افزایش ۲۵ درصدی تولیدات دامی عشایراستان کرمانشاه

جامعه مولد عشایر استان در سال گذشته بالغ بر ۱۲هزار و 500 تن گوشت قرمز و بیش از یکهزار و ۷۰۰ تن پشم، کرک و مو تولید کرده‌اند.

به گزارش وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، رضایی با اشاره به اینکه بر این اساس پیش‌بینی می‌شود در سال جدید بین ۲۰ تا ۲۵ درصد بر تولیدات دامی عشایر افزوده شود، افزود: مقام معظم رهبری شعار امسال را جهش تولید با مشارکت مردم عنوان کردند که با آمارهای افزایشی تولیدات دام عشایر در سال جاری گام مؤثری در جهت حرکت به سوی این امر برداشته خواهد شد.

وی ادامه داد: سازمان امور عشایر ایران امسال در راستای طرح تولید قراردادی گوشت قرمز ، با در اختیار گذاشتن نهاده مدت‌دار در کنار  اعطای وام کمک شایانی به عشایر نموده که قطعاً تداوم خواهد یافت .

رضایی در ادامه خاطر نشان کرد: پیش بینی می شود  با رشد ملموس تولیدات عشایر، اهداف پیش‌بینی شده، به میزان قابل توجهی محقق شده و بی شک افزایش ۲۰ تا ۲۵ درصدی تولیدات دامی یک دستاورد خوب برای اقتصاد استان خواهد بود.

وی تصریح کرد: این برنامه‌های حمایتی در کنار بارش های مناسب موجب شده تا عشایر نسبت به گذشته از لحاظ تعلیف سنتی ، همچنین تأمین نهاده های دامی موقعیت بهتری داشته باشند به طوری که دسترسی به نهاده های تولید را آسان تر و به تبع آن کاهش قاچاق دام به کشورهای همسایه را موجب می شود .

وی در پایان  خاطرنشان کرد: عشایر استان با در اختیار داشتن حدود یک و نیم میلیون رأس دام سبک سهم مهمی در تولیدات استان دارند .

  • گروه خبری : استان كرمانشاه
  • کد خبر : 179184
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه پرویز مرادی فرد
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه پرویز مرادی فرد