• 1403/12/12 - 10:44
  • - تعداد بازدید: 3
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

میوه شب عید استان کرمان در حال تامین است

رئیسی مدیر سازمان تعاون روستایی استان کرمان از تامین میوه شب عید که سیب درختی و پرتقال والنسیا است خبر داد.

 به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان، رئیسی مدیر سازمان تعاون روستایی استان کرمان گفت: در تامین میوه شب عید برنامه ریزی های لازم برای میوه انجام شده و ما سهمیه سیب درختی به مقدار ۱۵۰ تن را از باغ های ارومیه خریداری کردیم.

وی در خصوص خرید پرتقال گفت: با توجه به میزان سهمیه ۲۰۰ تنی پرتقال والنسیا، برنامه ریزیهای لازم در جهت خرید و ذخیره سازی در حال انجام است..

 پرویز رئیسی در ادامه گفت: قابل ذکر است تاکنون مقدار۱۰۰ تن سیب درختی در سردخانه استان ذخیره شده است و خرمای تنظیم بازار با سهمیه ۱۰ تن خریداری و در سردخانه استان ذخیره شده است..

ماهری مدیرکل غله استان کرمان نیز درباره وضعیت ذخایر کالاهای اساسی گفت: ذخایر گندم استان تا خرداد تأمین شده و در حوزه برنج و شکر نیز نسبت به سال گذشته حدود ۲.۵ برابر ذخیره‌سازی صورت گرفته است.

 وی همچنین با اشاره به ظرفیت مطلوب انبارهای استان افزود: شرایط ذخیره‌سازی کالاهای اساسی مطلوب است و هیچ کمبودی در این حوزه احساس نمی‌شود.

  • گروه خبری : استان كرمان
  • کد خبر : 194224
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان رویا رنجبرزاده
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان رویا رنجبرزاده