• 1403/07/23 - 13:36
  • - تعداد بازدید: 6
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان:

معیشت مردم در گرو کشاورزیست

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان در سفر خود به شهرستان راور، بر لزوم حمایت از کشاورزان تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان، علی باقری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان در سفر یک روزه خود به شهرستان راور با اشاره به اینکه، بخش عمده‌ای از معیشت مردم به کشاورزی گره خورده است، گفت: مقام معظم رهبری تاکید زیادی بر امنیت غذایی و تامین نیاز مردم در بخش محصولات کشاورزی دارد و برای تحقق این امر نیاز به تحولی اساسی در این حوزه داریم.

وی گفت: کشاورزان می‌توانند با اجرای سیستم پنل خورشیدی علاوه بر کمک به تولید برق کشور از خاموشی تابستانه برق معاف شوند و در کنار آن درآمد پایداری با فروش برق تولیدی داشته باشند.

باقری افزود: با توجه به اینکه مدیریت مناسب بار، در اوج مصرف، در زمان گرما با اولویت بندی در سطح کشور اجرا می‌شود و سه ماهه تابستان زمانی است که محصولات کشاورزی به ویژه پسته به آب نیاز دارد و خاموشی موتور پمپ‌ها موجب از بین رفتن محصول می‌شود، لذا نصب سیستم‌های پنل خورشیدی برای کشاورزان بسیار کمک کننده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان، ایجاد مزارع پنل خورشیدی را راهی برای برون رفت کشاورزان از مشکلات قطعی برق و جلوگیری از خسارت‌های وارده به بخش کشاورزی شهرستان دانست.

وی در رابطه با مشکل آب کشاورزان گفت: حل مشکل آب امکان پذیر نیست مگر با حمایت مسئولین ذیربط و مشارکت کشاورزان که امیدوارم با کمک و همیاری همدیگر مشکل کمبود آب را حل کنیم.

  • گروه خبری : استان كرمان
  • کد خبر : 185444
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان رویا رنجبرزاده
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان رویا رنجبرزاده