« کارکنان سازمان جهاد کشاورزی بالغ بر16 هزار سی سی از خون خود را اهدا نمودند»
35 نفر ازکارکنان این سازمان شاغل در ساختمان شماره 2 بالغ بر 16 هزار سی سی از خون خود را جهت استفاده از بیماران نیازمند اهدا نمودند.
آغاز کاشت ذرت دانه ای در شهرستان ارزوئیه
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارزوئیه، پیش بینی میشود سطح زیر کشت ذرت امسال به بیش از 14000 هکتار برسد
در سالجاری تاکنون، در استان کرمان 15 هکتار به صورت الگوئی زیر کشت زعفران رفت
با توجه به تحقیقات انجام شده پیرامون بهترین زمان کشت زعفران در استان ، خرداد تا نیمه تیرماه می باشد و در سالجاری، تاکنون، در استان کرمان 15 هکتار به صورت الگوئی زیر کشت زعفران رفته است.
برگزاری کارگاه آموزش GPS ویژه کارکنان محیط زیست توسط مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان
کارگاه آموزش GPS با پیگیری معاونت آموزشی و بخش آموزش بهره برداران مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان برای دومین گروه از کارشناسان و فراگیران اداره کل محیط زیست استان کرمان به مدت سه روز در محل این مرکز برگزار گردید.
برگزاری کارگاه آموزشی آسیب های اجتماعی ویژه مدیران سازمان جهاد کشاورزی
کارگاه آموزشی آسیب های اجتماعی با محوریت آشنایی با انواع مواد مخدر و مسائل و مشکلات آنها ویژه مدیران سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان و واحدهای تابعه با حضور کارشناس و پلیس اداره آموزش مبارزه با مواد مخدر نیروی انتظامی استان کرمان در سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان برگزار گردید.
« تشکیل تعاونی تامین نیاز گلخانه داران شهرستان ارزوئیه»
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارزوئیه، این تعاونی با هدف بازار یابی ، تصمیم به فروش محصولات گلخانه ای و تامین نهاده های گلخانه ای و کوتاه کردن دست واسطه ها در امر فروش محصول تشکیل می گردد.