تغییر قوانین هنگکنگ در زمینه افلاتوکسین مجاز در آجیل و خشکبار
بنا به پیشنهادات جدید که احتمالاً طی ماههای آتی مصوب و اجرایی خواهد شد، ضرورت دارد تولید کننگان و صادر کنندگان، محصولات خود را به گونهای تولید و صادر کنند که میزان آفلاتوکسین موجود این محصولات با مقررات جدید سخت گیرانه هنگ کنگ مغایرتی نداشته باشد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان کرمان، طبق اطلاع دریافتی از وزارت امور خارجه، بر اساس اصلاحات پیشنهادی دولت هنگکنگ منطقه ویژه اداری این کشور در خصوص مقررات مربوط به ترکیبات مضر در مواد غذایی وارداتی، میزان آفلاتوکسین مجاز در محصولات آجیل و خشکبار از جمله پسته و انجیر خشک به ترتیب 20 و15 میلی گرم بوده در هر کیلو به 15 و 10 میلی گرم کاهش می یابد.
بنا به پیشنهادات جدید که احتمالاً طی ماه های آتی مصوب و اجرایی خواهد شد، ضرورت دارد تولید کننگان و صادر کنندگان، محصولات خود را به گونه ای تولید و صادر نمایند که میزان آفلاتوکسین موجود این محصولات با مقررات جدید سخت گیرانه هنگ کنگ مغایرتی نداشته باشد.
ضمناً متن کامل لایح اصلاحات پیشهادی دولت هنگک کنگ در لینک زیر قابل مشاهده و دسترسی می باشد.