• 1402/11/18 - 12:45
  • - تعداد بازدید: 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برداشت هندوانه وخربزه از مزارع شهرستان ارزوئیه

برداشت محصولات جالیزی در شهرستان ارزوئیه از اوایل خرداد ماه آغاز و تا اوایل تیر ماه ادامه دارد و از هر هکتار به طور متوسط 28 تن هندوانه برداشت می گردد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان، پورعبدالله مدیر جهادکشاورزی شهرستان ارزوئیه گفت: برداشت محصولات جالیزی در شهرستان ارزوئیه از اوایل خرداد ماه آغاز و تا اوایل تیر ماه ادامه دارد و از هر هکتار به طور متوسط 28 تن هندوانه برداشت می گردد.

وی افزود: پیش بینی می شود تا پایان فصل بیش از 126000تن محصول برداشت وعلاوه بر عرضه در داخل کشور به کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز صادر می گردد.

وی افزود: در زمینه برداشت محصولات جالیزی در شهرستان ارزوئیه برای بیش از 4000نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم اشتغالزایی فصلی شده است.

پورعبدالله خاطرنشان کرد: هر کیلوگرم هندوانه در محل مزرعه از کشاورز به قیمت 1800 تومان خریداری می گردد.

وی با بیان اینکه بالا بودن هزینه های تولید از مشکلات جالیز کاران شهرستان است، افزود: سطح زیر کشت محصولات جالیزی در سال زراعی جاری 4500 هکتار است وکشت به صورت جوی وپشته ای و زیر پلاستیک انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه محصولات جالیزی شهرستان شامل"هندوانه،خربزه،طالبی وملون "می باشد، افزود: به منظور عملکرد بهتر و مصرف بهینه آب، از این سطح حدودا600 هکتار به صورت نشایی کشت شده و 2000 هکتار از مزارع به شیوه نواری تیپ آبیاری شدند.

وی اظهار داشت: محصولات جالیزی ارزوئیه، بدلیل دارا بودن اقلیم مناسب وپتانسیل مستعد، دارای طعمی بی نظیر وبسیار شیرین،گوارا ودلچسب می باشد

  • گروه خبری : استان كرمان
  • کد خبر : 20379
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی