آغاز برداشت گل محمدی در استان کرمان
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: این استان از مناطق برتر در تولید گل محمدی کشور است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهادکشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان، مهدی لطفعلی زاده افزود: کاشت گل محمدی به عنوان یکی از محصولات باغبانی بانیاز آبی کم در استان کرمان در سطحی بالغ بر 4 هزار هکتار در 12 شهرستان استان صورت گرفته که بیشترین تولید این محصول مربوط به شهرستان بردسیر و بخصوص منطقه لاله زار می باشد.
وی افزود: برداشت گل محمدی از شهرستان سیرجان آغاز و برآورد می شود بیش از 8 هزار تن گل محمدی تا نیمه دوم تیر در استان برداشت شود.
این مسوول خاطرنشان کرد: در فصل برداشت گل محمدی حدود 220 هزار نفر-روز اشتغال ایجاد می کند.
از مهمترین فرآورده های گل محمدی می توان به گلاب و اسانس و غنچه خشک اشاره کردکه درصنایع دارویی، عطرسازی، صنایع غذایی وآرایشی و بهداشتی استفاده می شود.