• 1402/12/21 - 11:14
  • - تعداد بازدید: 25
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

مرغداری پویاترین صنعت در استان کردستان است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: مرغداری، بزرگترین صنعت در استان کردستان است که به صورت مستقیم و غیر مستقیم برای 12 هزار نفر شغل ایجاد کرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی کردستان، کریم ذوالفقاری در چهارمین جلسه کارگروه تخصصی خشکسالی و مخاطرات کشاورزی کردستان که در سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار شد، اظهار کرد: صنعت مرغداری یکی از پویاترین صنعت‌ها در کردستان با اشتغال‌زایی 12 هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم است.

وی افزود: 3 برابر گوشت قرمز، گوشت سفید در کردستان تولید می‌شود که سالم‌ترین و با کیفیت‌ترین گوشت سفید کشور است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان اظهار کرد: در تلاش هستیم با اجرای طرح پایین آوردن وزن گوشت مرغ کشتار در استان، سطح کیفیت کنونی را هرچه بیشتر ارتقا دهیم.

ذوالفقاری در زمینه بیماری فوق ‌حاد پرندگان نیز گفت: خوشبختانه با اطلاع‌رسانی بسیار خوبی که در این زمینه صورت گرفته و تلاش‌هایی که انجام شده است هیچ مشکلی در این زمینه نداریم.

وی تصریح کرد: اطلاع‌رسانی‌ها به صورت جدی انجام صورت گرفته و به گونه‌ای عمل شد که سر سوزنی نگرانی به داخل جامعه راه پیدا نکرد که این مهم ناشی از هماهنگی و تلاش بسیار خوب بین دستگاه‌های متولی این حوزه بود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان تاکید کرد: در برخی از شهرستان‌های استان مانند کامیاران که 95 واحد مرغداری فعال دارد، باید به صورت ویژه مراقبت‌های لازم در دستور کار قرار بگیرد.

وی افزود: نباید اجازه دهیم بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در استان شیوع پیدا کند و زحمات دستگاه‌های متولی به هدر برود. ذوالفقاری اظهار کرد: واقعیت این است که بزرگترین صنعت در استان کردستان صنعت مرغداری است که باید از آن مراقب کرد.

وی گفت: نباید به خاطر چند 100 میلیون تومان ضرر در این بخش، سرمایه‌گذاری 700 میلیارد تومانی را دچار چالش کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان تصریح کرد: صداقت در اطلاع‌رسانی به مردم در صورت مشاهده هرگونه اثری از بیماری فوق‌حاد پرندگان اولویت سازمان جهاد کشاورزی است و این انتظار را از مجموعه سازمان داریم که با بزرگنمایی برخی موضوعات خودزنی نکنند و این صنعت پویا و موفق را با چالش مواجه نکنند.

ذوالفقاری گفت: در این شرایط اقتصادی و مشکلات قابل توجهی که در کشور وجود دارد، صنعت مرغداری در کردستان همچنان پویا است و باید برای حفظ و نگهداری آن تمام توان خود را بکار بگیریم.

وی در بحث تب برفکی نیز اظهار کرد: در این زمینه شوک عجیبی به استان وارد شد، چرا که تلف شدن حتی یک راس دام سبک و یا سنگین با توجه به شرایط اقتصادی مردم در این استان واقعا سنگین است.








  • گروه خبری : گره مجوزدهی زیرپورتال اصلی,استان کردستان,اخبار سازمانها
  • کد خبر : 65665
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی