• 1405/01/13 - 23:09
  • - تعداد بازدید: 20
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برخورد قاطع منابع طبیعی کردستان با متجاوزان به اراضی ملی

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان گفت: با توجه به شرایط جنگی حاکم بر کشور، برخورد با متخلفان و متجاوزان به اراضی ملی با قاطعیت بیشتر و بدون اغماض انجام خواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، بهزاد شریفی‌پور اظهار کرد: حفظ و صیانت از جنگل‌ها، مراتع و اراضی ملی وظیفه‌ای همگانی است و اداره کل منابع طبیعی با هرگونه تخلف از جمله تصرف و تجاوز به اراضی ملی، قطع غیرمجاز درختان، قاچاق چوب و برداشت غیرقانونی گیاهان خوراکی برخورد قانونی و جدی خواهد داشت.

وی افزود: جنگلبانان و حافظان عرصه های طبیعی در خط مقدم حفاظت از آب و خاک و پوشش گیاهی جنگلی و مرتعی، دوشادوش نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به صورت مستمر در حال پایش و مراقبت از عرصه‌های طبیعی هستند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، اقدامات قانونی لازم در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان از مشارکت مردم در حفاظت از منابع طبیعی قدردانی کرد و گفت: حفاظت از منابع طبیعی سرمایه‌ای برای نسل‌های آینده است و تحقق این امر بدون همراهی و مشارکت مردم امکان‌پذیر نخواهد بود.

شریفی‌پور ادامه داد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف در حوزه منابع طبیعی، از جمله تخریب، تصرف اراضی ملی، قطع درختان و قاچاق چوب، مراتب را از طریق سامانه تلفنی ۱۵۰۴ به یگان حفاظت منابع طبیعی اطلاع دهند.

وی یادآور شد: این سامانه به صورت شبانه‌روزی فعال بوده و هموطنان می‌توانند در هر ساعت از شبانه‌روز گزارش‌های خود را ثبت کنند تا در سریع‌ترین زمان ممکن مورد رسیدگی قرار گیرد

شریفی پور گفت: از مساحت ۲ میلیون و ۹۳۷ هزار هکتاری استان کردستان، بیش از ۶۰ درصد آن شامل یک میلیون و ۵۸۷ هزار هکتار آن را مراتع و جنگل تشکیل می دهد؛ در مجموع ۶۷ هزار خانوار روستایی استان بهره بردار بخش مراتع هستند و بهره برداران کردستانی ۶.۵ درصد علوفه کشور را تولید می کنند.

  • گروه خبری : استان کردستان
  • کد خبر : 253745
کلمات کلیدی
یگانه فکور
خبرنگار

یگانه فکور