• 1401/12/04 - 09:14
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

نظارت 52 بازرس بر بازار کالاهای اساسی چهارمحال و بختیاری

رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: 52 بازرس در قالب 26 گروه بازار کالاهای اساسی از جمله مرغ و گوشت را در استان رصد می کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی
به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری، حسین برزگر در ستاد تنظیم بازار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: هم‌اکنون قیمت مرغ زنده در کشور 470 هزار ریال به‌ازای هر کیلوگرم تعیین شده و احتمال خروج مرغ از این استان را افزایش داده است.
وی با اشاره به بارش‌های برف سنگین اخیر در چهارمحال و بختیاری افزود: در طول این بارندگی‌ها بسیاری مرغداران استان جوجه‌ریزی نکردند و به‌همین علت امکان کمبود مرغ در بازار استان از 10 تا 20 فروردین‌ماه سال آینده وجود دارد.
برزگر ذخیره‌های راهبردی نهاده‌های دامی در چهارمحال و بختیاری را مطلوب ارزیابی و تصریح کرد: از ابتدای سال‌جاری 6 هزار تن نهاده دامی شامل ذرت و جو با ارز ترجیحی برای دامداری‌های صنعتی استان گرفته و توزیع شد.
وی یادآور شد: مرغداران چهارمحال و بختیاری در سال‌جاری دو مرتبه در مهرماه و بهمن‌ماه متضرر شدند و قیمت تمام‌شده تولید آن‌ها بیشتر از قیمت فروش محصول شد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: جوجه‌ریزی دی‌ماه سال‌جاری در مرغداری‌های استان 832 هزار قطعه، در بهمن‌ماه 729 هزار قطعه و در سه روز اخیر 50 هزار قطعه بوده است اما به‌نظر می‌رسد در 1.5 ماه آینده با چالش مرغ در بازار مواجه شویم.
وی گفت: تا 10 فروردین‌ماه سال آینده برای تامین 80 تا 90 مرغ روزانه در چهارمحال و بختیاری چالش اساسی وجود ندارد.
برزگر به فراوانی ورود سویا به بندرهای کشور اشاره و تاکید کرد: البته واردکنندگان به‌علت بالا رفتن قیمت ارز از ترخیص سویا خودداری می‌کنند تا قیمت را افزایش دهند.
وی با اشاره به کشف یک‌هزار و 920 فقره تخلف در بازرسی‌های سازمان جهاد کشاورزی به‌ارزش 500 میلیارد ریال افزود: هم‌اکنون 52 نفر در قالب 26 گروه بازرسی و نظارت بر روند توزیع کالاهای اساسی زیرمجموعه این سازمان مانند مرغ، گشود قرمز، نهاده‌های دامی، کود، سموم و توزیع نهال را بر عهده دارند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: از ابتدای سال‌جاری تاکنون 23 هزار و 364 تن انواع کود شیمیایی بین کشاورزان استان توزیع شده است.
وی یادآور شد: هم‌اکنون یک میلیون اصله انواع نهال در 12 نهالستان چهارمحال و بختیاری وجود دارد.
برزگر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به خرید و انبار کردن 450 تن میوه برای تنظیم بازار شب عید استان اظهار داشت: از این میزان 300 تن پرتقال و 150 تن سیب درختی است که از طریق 60 غرفه برای نوروز در اختیار مردم قرار می‌گیرد.
مدیر پشتیبانی امور دام سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: هم‌اکنون دو هزار و 365 تن جو، 10 هزار و 600 تن ذرت، 9 هزار و 300 تن کنجاله سویا، 500 تن مرغ منجمد و 40 تن گوشت قرمز منجمد در انبارهای استان وجود دارد.
بهروز آل‌مؤمن تاکید کرد: از ابتدای سال‌جاری تاکنون 16 هزار و 500 تن جو، 21 هزار و 900 تن ذرت، 13 هزار و 900 تن کنجاله سویا، یک‌هزار و 40 تن مرغ منجمد و 274 تن گوشت قرمز منجمد در چهارمحال و بختیاری توزیع شده است.
وی با اشاره به خرید 680 تن مرغ منجمد برای توزیع در چهارمحال و بختیاری افزود: برای پایان سال‌جاری 116 تن گوشت قرمز برای توزیع در استان اختصاص داده شد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: هم‌اکنون سه هزار تن برنج شامل یک‌هزار و 800 تن برنج هندی و یک‌هزار و 200 تن برنج تایلندی، پنج هزار تن شکر سفید و 14 هزار و 700 تن گندم در انبارهای استان وجود دارد.
نعمت‌الله تقی‌زاده تصریح کرد: موجودی گندم مورد نیاز برای مصرف دو ماه چهارمحال و بختیاری به‌موقع ذخیره‌سازی می‌شود و مشکلی در این حوزه وجود ندارد.
وی یادآور شد: ذخیره‌سازی کنونی کالاهای اساسی چهارمحال و بختیاری نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش قابل‌توجهی داشته است.
معاون بازرسی، نظارت و مبارزه با کالای قاچاق سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری نیز گفت: طرح نظارتی ویژه نوروز در استان از ابتدای اسفندماه جاری با حضور گروه‌های مشترک دستگاه‌های اجرایی و بسیج آغاز شده است.
غلامرضا قائدامینی به افزایش بازرسی‌ها بر بازار از نیمه دوم اسفندماه جاری اشاره و تاکید کرد: امسال 51 هزار و 366 بازرسی از بازار چهارمحال و بختیاری انجام و دو هزار و 703 تخلف به ارزش 900 میلیارد ریال تشکیل و در قالب دو هزار و 440 پرونده به تعزیرات حکومتی استان ارسال شده است.
چهارمحال و بختیاری 11 شهرستان با نزدیک به یک میلیون نفر جمعیت دارد.
  • گروه خبری : استان چهار محال و بختیاری
  • کد خبر : 27543
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی