نخستین جشنواره گل و گلاب در چهارمحال و بختیاری برگزار شد
همزمان با آغاز فصل برداشت گل محمدی در چهارمحال و بختیاری ودر هفته جهاد کشاورزی، نخستین جشنواره گل و گلاب شهرستان فرخشهر از سوی سازمان جهادکشاورزی با همکاری بخش خصوصی و کشاورزان برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی وبه نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان،رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری روز پنجشنبه در این آیین با اشاره به اهمیت تداوم تولید گل برای کارگاههای گلابگیری گفت: زمان برداشت گل محمدی در این استان به دلیل شرایط خاص آب و هوایی یک ماه تا ۴۰ روز دیرتر از مابقی استانها و به تعبیری در پایان دوره برداشت قرار دارد و این برای کارگاههای گلابگیری و صنعت تولید گلاب بسیار مهم است.
حسین برزگر افزود: میزان و کیفیت بالای اسانس از دیگر ویژگیهای گل محمدی در چهارمحال و بختیاری است.
وی با اشاره به توسعه کشت گلمحمدی در دشتهای سفید دشت، فرادنبه و شهرستان فرخشهر اظهار داشت: گل محمدی از جمله گیاهان با نیاز آبی کم است به همین دلیل کشت این گل در برنامه الگوی کشت و توسعه کشت گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد.
وی،با اشاره به اینکه، در زمان حاضر بیش از ۲۰ درصد سطح زیر کشت گیاهان دارویی این استان معادل ۳۵۰ هکتار مختص گل محمدی است، توسعه سطح زیر کشت گل محمدی در چهارمحال و بختیاری را منوط به توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی و زیرساختهای گلابگیری عنوان کرد.
برزگر میانگین تولید گل محمدی در هر هکتار را سه تن اعلام کرد و افزود: سالانه بیش از هزار و ۵۰ تن گل محمدی در چهارمحال و بختیاری برداشت میشود.
رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به وجود گلستانهای خوب در این استان اضافه کرد: هزینههای کارگری و تامین کارگر مهمترین چالش پیش روی صنعت گل در استان است.