• 1403/08/14 - 08:09
  • - تعداد بازدید: 47
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

رشد ۲۳ درصدی جوجه‌ریزی در چهارمحال و بختیاری

مدیر امور طیور و پرورش زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری از افزایش ۲۳ درصدی جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری استان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی وبه نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال وبختیاری،سهیلا عسگری، اظهار کرد: چهارمحال و بختیاری با دارا بودن ۲۱۸ واحد تولید مرغ گوشتی با ظرفیت تولید پنج میلیون و ۲۱۲ هزار و ۴۲۰ قطعه فعال است.

مدیر امور طیور و پرورش زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۹ میلیون و ۷۹۸ هزار و ۳۵۰ قطعه جوجه‌ریزی در این واحدها صورت گرفته است.

عسگری با بیان اینکه با اشاره به افزایش ۲۳ درصدی جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته، تصریح کرد: هم‌اکنون هیچ‌گونه مشکل کمبود گوشت سفید در بازارهای استان برای نیاز مصرفی مردم وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: در این مدت حدود ۲۰ هزار تن گوشت مرغ از کشتارگاه‌های این استان روانه بازارهای داخل و خارج استان شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش قابل توجه تولید گوشت سفید را داشته است.

  • گروه خبری : استان چهار محال و بختیاری,منتخب استانها
  • کد خبر : 187040
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری  چهارمحال و بختیاری
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری چهارمحال و بختیاری