• 1399/05/05 - 12:00
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

رشد 2 برابری سطح گلخانه‌ای استان در دولت تدبیر و امید

مدیر امور باغبانی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه سطح زیر کشت گلخانه‌ای در استان از ابتدای دولت تدبیر و امید تاکنون 2 برابر رشد داشته است، تصریح کرد: در ابتدای دولت تدبیر و امید سطح زیر کشت گلخانه‌ای استان 13 هکتار بود، که این رقم اکنون به حدود به 30 هکتار افزایش یافته است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی
وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری، ابراهیم شیرانی به برنامه این سازمان برای توسعه سطح گلخانه‌ای استان در سال جاری اشاره کرد و افزود: مطابق برنامه ابلاغی مقرر شده است که امسال 10 هکتار به این میزان افزوده می‌شود.
وی با بیان اینکه 10 هکتار از سطح گلخانه‌های استان به کشت گل اختصاص دارد، بیان کرد: سطح زیر کشت توت فرنگی چهار هکتار و  سطح زیر کشت سبزی و صیفی نیز 16 هکتار است.
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری پیش‌بینی کرد، امسال سه هزار و 500 تن سبزی و صیفی، 300 تا 350 تن توت فرنگی و هشت تا 10 میلیون گل شاخه‌بریده در استان تولید شود.
شیرانی بیان کرد: اینکه چه محصولی در گلخانه‌ها کشت شود بستگی به بازار دارد به عنوان مثال اکنون سبزی و صیفی از لحاظ فروش و صادارت بازار بهتری دارند کما اینکه هزینه تمام شده سبزی و صیفی نیز از گل کمتر است، چون گل به صورت کشت هیدروپونیک پرورش داده می‌شود و هزینه بالایی دارد.
وی با بیان اینکه در شرایط کنونی به دلیل شیوع کرونا بازار گل شرایط مناسبی ندارد و دچار نوسان است، ادامه داد: بیشتر متقاضیان تمایل به کاشت سبزی و صیفی در محیط گلخانه دارند.
مدیر امور باغبانی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه صادرات محصولات گلخانه‌ای به صورت مستقیم از استان انجام نمی‌شود، خاطر نشان کرد: بیشتر شرکت‌های پشتیبان، محصول تولیدی در استان را خریداری و پس از بسته‌بندی در شهرضا و اصفهان به کشورهای دیگر صادر می‌کنند.
شیرانی، با تاکید بر اینکه محصولی که بخواهد صادر شود باید از ارقام خاص باشد، بیان کرد: صادرات و بسته‌بندی محصولات تولیدی را می‌توان داخل استان انجام داد، برای این منظور باید گلخانه‌داران خودشان در قالب اتحادیه ورود کنند و علاوه بر برنامه‌ریزی برای بحث نهاده‌ها برای صادرات نیز اقدام و تصمیم‌گیری کنند.
وی تصریح کرد: البته سال گذشته گلخانه‌داران چندین بار جلسه گرفتند، ولی خودشان به جمع‌بندی نرسیدند.
  • گروه خبری : استان چهار محال و بختیاری
  • کد خبر : 106090
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر