خسارت ۳۷۰ میلیارد تومانی بارشها به بخش کشاورزی چهارمحالوبختیاری
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحالوبختیاری گفت: بر اساس برآوردها، نزدیک به ۲۵۰ فقره ایلراه، جاده بین مزارع و سربندها با اعتبار ۳۷۰ میلیارد تومان در بارشهای اخیر آسیب دیده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی وبه نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال وبختیاری، حسین برزگر با اشاره به بارش های اخیر در سطح استان اظهار کرد: در این بارش ها خسارت جدی به زیرساخت های واحدهای تولیدی در بخش کشاورزی، گلخانه ای، مرغ داری ها و دام داری ها وارد نشده، اما آسیب های جزئی به برخی زیرساخت های عمومی این حوزه وارد شده است.
وی افزود: زیرساخت های عمومی بخش کشاورزی از جمله جاده های بین مزارع، ایل راه ها و سربندها همواره در معرض تهدید سیل قرار دارند، سالانه، این زیرساخت ها با خسارت های قابل توجهی روبه رو بوده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال وبختیاری گفت: بر اساس برآوردها، نزدیک به ۲۵۰ فقره ایل راه، جاده بین مزارع و سربندها با اعتباری بالغ بر ۳۷۰ میلیارد تومان در بارش های اخیر آسیب دیده است.
برزگر ادامه داد: این خسارت ها بیشتر در مناطق بازفت، دوآب صمصامی، ناغان و شهرستان اردل مشاهده شده است، این مناطق به دلیل شرایط جغرافیایی خود بیشتر از دیگر مناطق در معرض خطرات ناشی از بارش های شدید هستند.
وی تصریح کرد: خسارت و تلفات در حوزه دام و طیور، واحدهای تولیدی و شیلاتی گزارش نشده است، این موضوع حاکی از این است که واحدهای تولیدی توانسته اند به طور مؤثری با شرایط بحرانی مواجه شوند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال وبختیاری عنوان کرد: به منظور جلوگیری از خسارت های بیشتر در آینده، توجه به بهسازی و تقویت زیرساخت های کشاورزی ضروری است، انجام مطالعات و ارزیابی های دقیق از وضعیت جاده ها و سایر زیرساخت ها می تواند به شناسایی نقاط ضعف و نیازهایی که باید به آن ها رسیدگی شود، کمک کند.