• 1402/07/25 - 13:11
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تامین 4000 تن بذر غلات در چهارمحال و بختیاری

رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: در بحث بذر غلات به‌عنوان کشت استراتژیک 4 هزار تن بذر گندم و جو آبی و دیم در استان تأمین و تدارک شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی وبه نقل از جهاد کشاورزی چهارمحال وبختیاری، حسین برزگر، در بازدید از بخش‌های کشاورزی در چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: در آستانه فصل زراعی جدید هستیم و کشت پاییزه آغاز شده است.

 وی با اشاره به اینکه امروز در بحث تأمین و تدارک نهاده‌هایی مانند بذر و کودهای شیمیایی و ذخیره‌سازی راهبردی و نیازهای بازاری موجود برای 6 ماهه دوم سال بازدید صورت گرفت تصریح کرد: همچنین ذخیره سیلوی غلات، گندم، برنج و شکر مورد بررسی قرار گرفت.

 رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری عنوان داشت: در بحث بهره‌وری برای تولید نهاده‌هایی که مورد نیاز است و خدمات مورد نیاز کشاورزان مانند آزمایش خاک و بحث‌های گیاه‌پزشکی نیز امروز مورد بازدید قرار گرفت.

 برزگر ادامه داد: همچنین بازدید از دو واحد پیشرو تولیدی گلخانه‌ای و دامپروری را در برنامه داریم که در بحث تولید اقدامات صورت گرفته مورد بازدید قرار می‌گیرد.

 وی از جهش خوبی در حوزه تولید در سال زراعی گذشته یادآور شد: همچنین در خرید تضمینی گندم، جهش تولید در دیم‌زارها، کشت قراردادی گندم و تأمین و تدارک نهاده‌های مورد نیاز امسال پیشرفت خوبی داشتیم.

 رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: برنامه‌ای که برای امسال پیش‌بینی شده است رشد سالانه دو نیم درصد برابر نرخ جایگزینی جمعیت برابر با رشد تولید غذا می‌باشد، اما امسال پیش‌بینی می‌شود دو برابر مقدار پیش‌بینی شده یعنی 5 درصد رشد تولید محقق شود.

 وی نهاده مورد نیاز کود شیمیایی سالانه را 34 هزار تن عنوان و بیان کرد: در بحث بذر غلات به‌عنوان کشت استراتژیک 4 هزار تن بذر گندم و جو آبی و دیم تأمین و تدارک شده است.
  • گروه خبری : استان چهار محال و بختیاری
  • کد خبر : 34392
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی