• 1402/03/06 - 13:02
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌ها برای افزایش ضریب نفوذ دانش کشاورزی در کشور

مدیرکل دفتر رسانه‌های آموزشی و ترویجی وزارتخانه جهاد کشاورزی گفت: با توجه به اینکه بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌ها برای افزایش ضریب نفوذ دانش در بخش کشاورزی برای کشاورزان و بهره‌برداران ثابت شده نگاه ویژه‌ای به قدرت رسانه‌ها شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری، علیرضا اسحاقی صبح امروز در گردهمایی رسانه‌های وزارت جهاد کشاورزی سراسر کشور که در چهارمحال و بختیاری در حال برگزاری است، گفت: با توجه به اینکه بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌ها برای افزایش ضریب نفوذ دانش در بخش کشاورزی برای کشاورزان و بهره‌برداران ثابت شده نگاه ویژه‌ای به قدرت رسانه‌ها شده است.
مدیرکل دفتر رسانه‌های آموزشی و ترویجی وزارتخانه جهاد کشاورزی ادامه داد: هم‌اکنون ارتباط خوبی با صاحب‌نظران و تصمیم‌سازان بخش رسانه برقرار شده است تا کانال ثابتی در حوزه برنامه‌های کشاورزی داشته باشیم.
وی افزود: در سطح ملی و استانی دیدگاه‌ها نسبت به حوزه رسانه مطلوب شده است و امیدواریم در سال‌های آینده این روند افزایشی و کیفی باشد.
اسحاقی اضافه کرد: هدف از برگزاری این همایش که مسئولان رسانه‌ای جهاد کشاورزی تمام استان‌ها در آن حضور دارند تبیین مسائل کمی و کیفی رسانه‌ها و مشورت در این حوزه است.
  • گروه خبری : استان چهار محال و بختیاری
  • کد خبر : 30465
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی