• 1403/06/07 - 07:18
  • - تعداد بازدید: 97
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

بهره‌برداری از ۵۵ طرح کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری در هفته دولت

 

رییس سازمان جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری، از آغاز بهره‌برداری و کلنگ‌زنی ۵۵ طرح کشاورزی با اعتباری معادل ۹۷۳۰ میلیون ریال همزمان با هفته دولت در استان خبر داد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری، حسین برزگر بیان کرد: از این میزان پروژه، ۱۹ طرح در بخش آب و خاک و امور فنی مهندسی، ۱۳ طرح در بخش بهبود تولیدات گیاهی، ۱۰ طرح در بخش بهبود تولیدات دامی، ۴ طرح شیلاتی، ۵ طرح شرکت شهرک‌های کشاورزی، ۳ طرح منابع طبیعی و آبخیزداری و یک طرح صنایع کشاورزی است که در هفته دولت به بهره‌برداری رسیده و کلنگ‌زنی می‌شوند.

وی، با بیان این که ۹۱۷ خانوار و تعداد ۵۲ روستا از مزایای این طرح‌ها بهره‌مند می‌شوند، افزود: با بهره‌برداری از این طرح‌ها برای ۱۰۵۱ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغالزایی ایجاد خواهد شد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: سطح گلخانه‌های استان قبل از دولت سیزدهم 30 هکتار بود که در سال سال اخیر جهش بزرگی در توسعه گلخانه‌ها اتفاق افتاد به گونه‌ای که در دو سال اخیر بیش از ۷۰ هکتار به سطح گلخانه‌های استان اضافه شد و با افتتاح گلخانه‌های مورد بهره‌برداری در هفته دولت نیز سطح گلخانه‌ها به ۱۱۰ هکتار خواهد رسید.

وی با اشاره به این که با برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات انجام شده، پیشبینی می‌شود سالانه بیش از 100 هکتار به سطح گلخانه‌های استان اضافه شود، افزود: آغاز راه‌اندازی ۱۳ شهرک گلخانه‌ای از دیگر اقدامات مهم و اثرگذار در این بخش است که با پیشرفت ۵۰ درصدی در حال انجام است.

برزگر، با بیان این که براساس هزینه کل اجرای پروژه‌های قابل افتتاح هفته دولت، چهارمحال و بختیاری رتبه هفتم در وزارت جهاد کشاورزی را به خود اختصاص داده است، گفت: در سال ۱۴۰۲ صادرات محصولات کشاورزی استان به ۳۵ میلیون دلار رسید که عمدتا به روسیه، عراق، افغانستان، ترکیه، هند و ارمنستان انجام شد که شامل تخم ماهی قزل‌آلا، خوراک آبزیان، ماهی تازه، محصولات لبنی، فلفل دلمه‌ای و بادام است و عمده صادرات مربوط به صادرات بادام به میزان ۲۲ میلیون دلار بوده است.

وی افزود: میزان تولیدات کشاورزی استان به 2 میلیون تن رسیده است که این میزان رشد ۲۰ درصدی نسبت به سال گذشته را نشان می‌دهد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری به شاخص تعهد اشتغال سازمان جهاد کشاورزی استان در سامانه رصد اشتغال اشاره کرد و گفت: سازمان جهاد کشاورزی استان فراتر از تعهد خود ۲۴۰۰ فرصت شغلی را برای هم‌استانی‌ها ایجاد کرده است.

وی، به امهال ۶۸۶۰ فقره تسهیلات کشاورزی دریافتی از منابع داخلی بانک‌ها اشاره کرد و گفت: این امهال شامل کشاورزانی بوده است که در اثر حوادث غیرمترقبه و وضعیت بازار قادر به پرداخت تسهیلات خود نبوده‌اند.

برزگر ادامه داد: در سه سال اخیر تعداد مجوز صادره پروانه بهره‌برداری در بخش کشاورزی به ۴۰۳ فقره رسید که در زیربخش‌های دامپروری نیمهصنعتی و صنعتی، صنایع تبدیلی و غذایی، طیور، شیلات و گلخانه‌ها بوده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: در سه سال اخیر 177 هزار و 453 بیمه‌نامه محصولات کشاورزی در زیربخش‌های مختلف کشاورزی صادر شده است که از محل این تعداد بیمههای صادر شده ۴۰۰ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان پرداخت شده است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری به طرح‌های افتتاح شده در سه سال اخیر اشاره و تصریح کرد: در سه سال اخیر ۶۹۵ طرح کشاورزی با اعتباری بالغ بر ۲۷۰۰ میلیارد تومان به مناسبت‌های هفته جهاد کشاورزی، دولت و دهه فجر به بهره‌برداری رسیده است که از محل اعتبارات دولتی، تسهیلات بانکی و سرمایهگذاری بخش خصوصی بوده است.

وی به اهمیت صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان در راستای شکوفایی و رونق تولید در بخش کشاورزی استان اشاره کرد و گفت: در این صندوق بیش از ۹۳ تشکل فراگیر عضو هستند که نقش مهمی در تامین نهاده‌ها و سرمایه در گردش تشکل‌ها دارند و در طول یک سال گذشته سرمایه صندوق مذکور از ۳۰ میلیارد تومان به بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

  • گروه خبری : اخبار روز,استان چهار محال و بختیاری,منتخب استانها
  • کد خبر : 182158
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری  چهارمحال و بختیاری
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری چهارمحال و بختیاری