بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی وزارت کشور از ایستگاه تحقیقات بادام استان چهارمحال و بختیاری
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور با حضور در ایستگاه تحقیقات بادام سوادجان، از اقدامات صورت گرفته در ایستگاه، بازدید کرده و با قابلیت ها و ظرفیت های آن مطلع شدند.

در این بازدید، محمد کاظم منزوی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، حسین برزگر رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان حضور داشتند.
در نمایشگاه جنبی این بازدید، دستاوردهای مرکز شامل طرح های تحقیقاتی انجام شده و در دست اجرا با هدف افزایش بهره وری در باغات بادام و معرفی ارقام جدید با کیفیت و مقاوم به سرما، گیاهان دارویی با اولویت اقتصادی ارائه شد که توسط دکتر جهانبازی رئیس مرکز و دکتر موسوی ،توضیحات لازم ارائه شد.
حسن جهانبازی رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گفت: مرکز تلاش کرده است که در حل مشکلات باغداران، معرفی ارقام جدید و امیدبخش بادام، ارائه روش های علمی برای مقابله با آفات و امراض پیشگام باشد ولی متاسفانه با مشکل تامین نیروی انسانی مورد نیاز و ضرورت استفاده از منابع استانی، روبروست.
حسین برزگر، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان نیز گفت: مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان در افزایش بهره وری در بخش کشاورزی و منابع طبیعی استان، نقش پر رنگ و بااهمیت دارد.
وی گفت: استان چهارمحال و بختیاری در تولید برخی محصولات نظیر بادام و ماهیان سردابی و گیاهان دارویی با اولویت موسیر مزیت نسبی دارد و اقداماتی در سازمان برای ارتقای بهره وری در این بخش، صورت گرفته است.
کوشش تبار، معاون هماهنگی امور اقتصادی وزارت کشور، نیز ضمن تاکید بر پیگیری تامین نیروی انسانی متخصص و بومی برای انتقال دانش محققان با تجربه در مرکز تحقیقات و اموزش کشاورزی توسط وزارت کشور و جهاد کشاورزی گفت: ایجاد زنجیره ارزش در محصولات کشاورزی و تکمیل زنجیره ارزش در بادام، با توجیه به مزیت اقتصادی نسبی این محصول، بسیار مهم است و باید مورد توجه مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و سازمان جهاد کشاورزی قرار بگیرد و بر نقش مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی در این فرایند تاکید کرد.