ارزش کل تولیدات آبزیان چهارمحال و بختیاری ۲۰ همت است
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری ۱۳ مردادماه در اولین رویداد آموزشی و استارتآپی طرح توسعه زنجیره ارزش راهبردی ماهیان سردآبی با تاکید بر اینکه بالغ بر ۶۰ درصد غذای ماهی کشور در این استان تولید میشود، خاطرنشان کرد: ارزش کل تولیدات آبزیان چهارمحال و بختیاری ۲۰ همت است، بخش گستردهای در این حوزه در حال فعالیت هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی وبه نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال وبختیاری، حسین برزگر با اشاره به اینکه تکمیل زنجیره ارزش محصولات تولیدی حائز اهمیت است، اظهار کرد: ۱۰ درصد ارزش تولیدات بخش کشاورزی استان در حوزه آبزیان است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: ارزش تولیدات بخش کشاورزی این استان ۴۵ هزار میلیارد تومان است که از این عدد ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد آن به تولیدات آبزیپروی اختصاص دارد.
وی، با بیان اینکه، ۴۷۰ مزرعه پرورش ماهی مجاز در چهارمحال و بختیاری وجود دارد، توضیح داد: ١۴ درصد از تولیدات آبزیان کشور در این استان تولید میشود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری، با بیان اینکه آمار تولید آبزیان در این استان در چند سال گذشته بین ۲۲ تا ۲۳ هزارتن متوقف شده بود، عنوان کرد: اما خوشبختانه در سال گذشته با ساختارهای قبلی و تنها با پیدا کردن بازارهای جدید، تولید آبزیان استان ۱۰ هزارتن افزایش پیدا کرد.
وی، تاکید کرد: درخواست میشود انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان ماهیان سردابی در اتاق بازرگانی استان چهارمحال و بختیاری تشکیل شود، همچنین برای صادرات این محصول نیازمند یک آزمایشگاه مرجع هستیم.