• 1402/04/10 - 06:48
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

2000 پنل خورشیدی بین عشایر چهارمحال و بختیاری توزیع می‌شود

سرپرست اداره‌ کل امور عشایر چهارمحال و بختیاری ؛ از توزیع 2 هزار پنل خورشیدی در بین عشایر استان طی سال جاری خبر داد.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری، محمد محمودی اعلام داشت: پیش‌بینی می‌شود امسال از محل اعتبارات سال گذشته 2 هزار پنل خورشیدی در بین عشایر چهارمحال و بختیاری توزیع شود.

سرپرست اداره‌کل امور عشایر چهارمحال و بختیاری ادامه داد: امسال 138 پنل خورشیدی از محل اعتبارات سال 1400-1399 و همچنین 448 پنل خورشیدی از اعتبارات سال گذشته در بین عشایر استان توزیع شد.

وی اضافه کرد: این پنل‌های خورشیدی از 2 محل مالیات بر ارزش افزوده و اعتبارات وزارت نیرو تهیه و در اختیار عشایر گذاشته می‌شود.

آقای محمودی یادآور شد: از ابتدای طرح توزیع پنل‌های خورشیدی تا کنون 965 دستگاه در بین عشایر چهارمحال و بختیاری توزیع شده است.

وی عنوان کرد: این طرح با هدف افزایش شاخص‌های رفاه جامعه عشایری و همچنین دسترسی این افراد به انرژی برق و تامین روشنایی چادرهای عشایری اجرا می‌شود.

سرپرست اداره‌کل امور عشایر چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: بر اساس آخرین سرشماری 25 هزار و 110 خانوار عشایری شامل 124 هزار و 173 نفر در استان چهارمحال و بختیاری زندگی می‌کنند.
  • گروه خبری : استان چهار محال و بختیاری
  • کد خبر : 31859
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی