• 1405/05/07 - 15:21
  • - تعداد بازدید: 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

خرید بیش از ۲۴۲ هزار تن گندم از کشاورزان همدانی

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان از موفقیت فرآیند خرید تضمینی گندم در این استان خبر داد و اعلام کرد که تاکنون بالغ بر ۲۴۲ هزار و ۸۷ تن گندم با ارزشی بالغ بر ۱۱۹ هزار و ۲۴۴ میلیارد ریال از کشاورزان استان خریداری شده است.

گندم

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان، خوانساری ، از تکمیل مراحل مهمی در فرآیند خرید تضمینی گندم در سطح استان خبر داد.

 

وی با اشاره به اهمیت این فرآیند در تأمین امنیت غذایی کشور و حمایت از تولیدکنندگان داخلی، اعلام کرد که بر اساس آمارهای ثبت شده، تاکنون مجموعاً ۲۴۲ هزار و ۸۷ تن گندم از سطح استان خریداری شده است.

 

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان تاکید کرد که ارزش اقتصادی گندم خریداری شده در این دوره، بیش از ۱۱۹ هزار و ۲۴۴ میلیارد ریال برآورد شده است که نشان‌دهنده حجم بالای تعاملات میان دولت و کشاورزان منطقه جهت تقویت ذخایر استراتژیک است.

 

وی در ادامه به تشریح عملکرد آماری شهرستان‌های استان در فرآیند خرید تضمینی گندم پرداخت و خاطرنشان کرد که توزیع میزان خرید در مناطق مختلف استان، نشان‌دهنده پتانسیل بالای کشاورزی در برخی شهرستان‌های کلیدی است.

 

وی اظهار کرد: شهرستان اسدآباد با ثبت میزان خرید ۴۳ هزار و ۴۱۹ تن، رتبه نخست‌ را در شهرستان استان را در فرآیند خرید تضمینی گندم به خود اختصاص داده است. وی افزود: این میزان خرید نشان‌دهنده تمرکز بالای فعالیت‌های کشاورزی و توان عملیاتی بالای مراکز خرید در این منطقه است.

 

خوانساری افزود پس از اسدآباد، شهرستان‌های نهاوند، رزن، کبودراهنگ، قروه‌درگزین، همدان، بهار، فامنین، ملایر و تویسرکان بیشترین سهم را در فرآیند خرید تضمینی استان داشته‌اند.

 

وی ضمن قدردانی از تلاش‌های کشاورزان و کارشناسان مناطق، بر ضرورت تداوم این روند جهت دستیابی به اهداف کشاورزی استان و حمایت حداکثری از تولید محصولات استراتژیک تاکید کرد. 

  • گروه خبری : منتخب استانها,استان همدان
  • کد خبر : 281104
کلمات کلیدی
محمدرضا شیر علی پور همدان
خبرنگار

محمدرضا شیر علی پور همدان