مدیر جهادکشاورزی شهرستان همدان گفت:
امحای کشتهای آلوده آبیاری شده با فاضلاب خام شهری در همدان
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان از امحای کشتهای آلوده آبیاری شده با فاضلاب خام شهری خبر داد و گفت: از مجموع ۷۰ هکتار از اراضی زراعی مجیدآباد که ۲۰ هکتار از آن شامل ۷ هکتار حبوبات، ۵ هکتار ذرت و ۸ هکتار نیز سبزی و سیفی که با آب آلوده فاضلاب شهری آبیاری شده بود، امحا شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهادکشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان، مسعود مسعودیکیا، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان ، اظهار کرد: در راستای حفظ سلامت عمومی جامعه با مشارکت دادستانی، فرمانداری شهرستان، جهاد کشاورزی شهرستان همدان، فرماندهی نیروی انتظامی، امور آب شهرستان و شبکه بهداشت، کشتهای آلوده آبیاری شده با فاضلاب خام شهری که باعث به خطر افتادن سلامت جامعه با تولید محصولات آلوده شده بود، امحا شد.
مسعودیکیا بیان کرد: در این راستا، از مجموع ۷۰ هکتار از اراضی زراعی مجیدآباد که ۲۰ هکتار از آن شامل ۷ هکتار حبوبات، ۵ هکتار ذرت و ۸ هکتار نیز سبزی و سیفی که با آب آلوده فاضلاب شهری آبیاری شده بود، امحا شد.
وی عنوان کرد: با توجه به اینکه یکی از راههای انتقال بیماریها، از طریق مصرف مواد غذایی و محصولات کشاورزی است که با استفاده از آبهای آلوده و فاضلاب، تهیه شدهاند؛ به طوری که شایعترین بیماری ناشی از مصرف سبزیجات و صیفیجات آبیاری شده با فاضلاب، اسهال و استفراغ و تب روده است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: یکی از اولویتهای جهاد کشاورزی تولید محصولات سالم در راستای سلامت عمومی جامعه است که این امر با نظارت و همکاری دستگاهی دولتی متولی مانند شبکه بهداشت محقق خواهد شد.