کالاهای اساسی مورد نیاز مردم استان هرمزگان در ماه رمضان با برنامه ریزی هدفمند، تامین و توزیع شد
مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان از توزیع ۴ هزار و ۵۹۰ تن مرغ گرم و تامین و توزیع هدفمند سایر کالاهای اساسی در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، علی جامعی با بیان اینکه در ایام نوروزی به طور متوسط روزانه ۱۸۰ تن مرغ گرم در استان توزیع می شود، افزود: برنامه ریزی مناسب جهت تامین و توزیع کالاهای اساسی صورت گرفته و در فروشگاه های زنجیره ای و تعاونی های مصرف کارکنان تعاونی های روستایی، فروشگاههای امین در حال عرضه است و بطور مستمر توسط کارشناسان توسعه بازرگانی و تیم های بازرسی و نظارت سازمان جهاد کشاورزی پایش و رصد می شود.
وی با اشاره به توزیع کالاهای اساسی از ابتدای ماه رمضان خاطر نشان کرد: تاکنون ۶۰۰ تن برنج، ۳۰۰ تن شکر، ۹۶۰ تن مرغ منجمد، ۲۰۰ تن گوشت منجمد، ۷۲ تن گوشت گرم نرخ دولتی و مرغ گرم به میزان ۴ هزار و ۵۹۰ تن توزیع شده است.
جامعی اظهار داشت: تعداد مراکز عرضه کالاهای اساسی در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶۰ درصد افزایش داشته و از ۱۴۰ فروشگاه به ۳۵۰ فروشگاه در سطح استان با هدف تسهیل دسترسی مردم به مراکز عرضه افزایش یافته است.
وی همچنین یادآور شد: از عید فطر به مدت سه روز درکلیه شهرستان ها مراکز عرضه کشیک تعیین و در مرکز استان تعداد ۲۸ فروشگاه اعم از فروشگاه های زنجیره ای، تعاونی مصرف کارکنان و فروشگاههای تعاونی روستایی و سایر فروشگاههای منتخب توزیع کالاهای اساسی برای دسترسی مردم به مواد پروتئینی و غذایی در شهر بندرعباس در ایام تعطیلات بصورت کشیک فعالیت خواهند داشت.
مدیر توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی هرمزگان اضافه کرد: از ابتدای سال قبل تاکنون میزان توزیع کالاهای اساسی ۵۴ هزار و ۱۵۶ تن بوده است که نسبت به مدت مشابه قبل ۲۶ درصد رشد داشته است.
وی همچنین یادآور شد: در سال گذشته با هدف ثبات در تامین، توزیع و عرضه ۴۸ جلسه کمیته امنیت غذایی، ۱۲ جلسه کار گروه توسعه بازرگانی و ۴۱ جلسه کار گروه بازاررسانی و قیمت گذاری محصولات کشاورزی برگزار شده است.