نظارت بر کشیک فعالیت کشتارگاههای مرغ هرمزگان در ماه مبارک رمضان و نوروز
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان از نظارت بر فعالیت کشتارگاههای مرغ در سطح استان در ایام ماه مبارک رمضان و نوروز خبر داد و گفت: هدف از این اقدام، تأمین مرغ گرم مورد نیاز شهروندان در این ایام است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، مجید کمالی، مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، با اعلام این خبر گفت: «به منظور اطمینان از تأمین کافی مرغ گرم برای مصرفکنندگان در ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز، نظارت ویژهای بر کشیک کشتارگاههای مرغ در سراسر استان اعمال میشود.»
وی افزود: «این نظارتها با هدف بررسی عملکرد کشتارگاهها، رعایت استانداردهای بهداشتی و اطمینان از توزیع مناسب مرغ گرم در سطح استان انجام میگیرد.»