• 1402/12/21 - 11:38
  • - تعداد بازدید: 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بهره برداری از 3 واحد مرغداری در هرمزگان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، از بهره‌برداری از سه واحد مرغداری در شهرستان بستک خبر داد و گفت: این واحدهای مرغداری با زیربنای هر واحد 2 هزار و 200متر مربع و ظرفیت جوجه‌ریزی 20 هزار قطعه جوجه در هر دوره با اعتباری بالغ بر 19 هزار و 300 میلیون ریال در روستاهای دهنگ و فاریاب شهرستان بستک احداث شد.

 به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی هرمزگان، مهندس ناصر حیدری‌پوری در مراسم بهره‌برداری از واحدهای مرغداری شهرستان بستک افزود: پیش‌بینی می‌شود این واحدهای مرغداری سالانه 408 تن گوشت مرغ تولید و روانه بازارهای هدف از جمله بندرعباس و قشم کنند.

وی یادآور شد: با بهره‌برداری از این طرح‌ها برای 12 نفر به طور مستقیم شغل ایجاد شده است.

این مقام مسئول اذعان کرد: در هرمزگان 160واحد مرغداری فعالیت می‌کنند که 99 واحد آن در شهرستان بستک است و سالانه در استان بالغ بر 3 هزار تن گوشت مرغ تولید می‌شود.

وی تصریح کرد: راه اندازی واحدهای نیمه فعال با تسهیلات کم‌بهره، ساخت کشتارگاه تمام اتوماتیک مرغ در بستک از مهمترین برنامه‌ها در تامین مرغ مورد نیاز استان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ادامه داد: ایجاد اشتغال پایدار، تامین گوشت مرغ مورد نیاز استان و کشور و رونق اقتصادی در بخش کشاورزی از مهمترین برنامه‌ها در راستای اهداف سیاست اقتصاد مقاومتی است.

در ادامه امام جمعه شهرستان بستک گفت: باید با فرهنگ‌سازی در راستای شعار اقتصاد مقاومتی، اقدام وعمل در بخش کشاورزی برنامه‌ریزی کرد.

حجت‌الاسلام قایدی تاکید کرد: باید از ظرفیت دانشگاه‌ها برای توسعه بخش کشاورزی شهرستان بستک بهره برد.

وی افزود: شهرستان بستک به عنوان قطب تولید گوشت سفید در استان نقش مهمی در تامین گوشت مورد نیاز استان دارد.








  • گروه خبری : گره مجوزدهی زیرپورتال اصلی,استان هرمزگان,اخبار سازمانها
  • کد خبر : 74115
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی