• 1404/09/22 - 11:35
  • - تعداد بازدید: 16
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اجرای طرح ویژه نظارت بر بازار شب یلدا در قشم

مدیر جهاد کشاورزی قشم با اشاره به ضرورت کنترل بازار در ایام شب یلدا، از آغاز طرح نظارت ویژه بر عرضه کالاهای پرتقاضا در بازه زمانی ۱۷ آذر تا ۳ دی ماه جاری در شهرستان قشم خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، مالک یزدان پناه، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قشم با اشاره به ضرورت کنترل بازار در ایام شب یلدا، از آغاز طرح نظارت ویژه بر عرضه کالاهای پر تقاضا در سراسر شهرستان خبر داد و بر همکاری سراسری نهادهای نظارتی و مشارکت مردم برای پیشگیری از تخلفات صنفی تأکید کرد.

 

وی با بیان اینکه این طرح در راستای تنظیم بازار و پیشگیری از سوءاستفاده احتمالی واحدهای صنفی، با همکاری ادارات تعزیرات حکومتی، جهاد کشاورزی، مرکز بهداشت و مدیریت اصناف و بازرگانی منطقه آزاد و... اجرا می‌شود خاطر نشان کرد: اکیپ‌های گشت مشترک در شهر قشم و بخش های تابعه از واحدهای صنفی فعال در حوزه آجیل و خشکبار، شیرینی و شکلات، مرغ و گوشت، میوه و تره‌بار روزانه بازرسی خواهند داشت.

 

مدیر جهاد کشاورزی با تأکید بر حساسیت سلامت محصولات و برخورد قاطع با مواردی نظیر گران‌فروشی، کم‌فروشی، احتکار و عدم درج قیمت عنوان کرد: تخلفات صنفی واحدهای تحت رصد در کوتاه‌ترین زمان ممکن توسط تیم‌های بازرسی مورد رسیدگی قرار گرفته و برخورد قانونی اجرا خواهد شد.

 

مالک یزدان پناه در پایان اظهار داشت: شهروندان در صورت مشاهده تخلف صنفی می‌توانند موارد را از طریق تلفن ۱۲۴ گزارش دهند.

  • گروه خبری : استان هرمزگان
  • کد خبر : 233843
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان پیروی نژاد
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان پیروی نژاد

تصاویر