• 1402/11/07 - 14:36
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاون جهاد کشاورزی مازندران:

۷۰ درصد هزینه‌های تولید بخش دامپروری مربوط به خوراک دام است

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران گفت: ۷۰ درصد هزینه‌های تولید در بخش دامپروری مربوط به تعذیه و خوراک دام است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، محمدمهدی عباس‌زاده در جلسه کمیته فنی تغذیه دام استان با اشاره به اینکه ۷۰ درصد هزینه‌های تولید در بخش دامپروری مربوط به تعذیه و خوراک دام است به لزوم استفاده از بقایای زراعی، باغی و صنایع تبدیلی در تغذیه دام و طیور تاکید کرد.


معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: بدلیل افزایش قیمت نهاده‌های دامی، استفاده از بقایای زراعی، باغی و صنایع تبدیلی در تغذیه دام و طیور ضروری بوده و وابستگی به واردات نهاده‌های دامی را کاهش می‌دهد.


این مسوول با اشاره به اهمیت ساخت تجهیزات فرآوری و بسته بندی بقایای گیاهی، گفت: جهاد کشاورزی از طرح‌هایی که موجب کاهش هزینه‌های تولید در بخش دامپروری شود، حمایت می‌کند.


عباس زاده به ایجاد زنجیره تامین و ارزش در بخش تولیدات دامی تاکید و تصریح کرد: به منظور تامین امنیت غذایی و کاهش سطح وابستگی به واردات نهاده‌های دام و طیور، استفاده از گیاهان جایگزین برای تولید علوفه با نیاز آبی کم و مقاوم به خشکی جهت استفاده در جیره دام، استفاده بهینه از ضایعات و بقایای کشاورزی در خوراک دام و کشت پاییزه گیاهان علوفه‌ای پس از برداشت برنج در اراضی شالیزاری ضروری است.


وی با بیان اینکه یکی از مهمترین عوامل بقای هر صنعتی، تشکل‌ها هستند، گفت: هرچه تشکل‌ها توانمندتر باشند می‌توانیم در انتقال دانش به بهره برداران موفق‌تر باشیم.

  • گروه خبری : استان مازندران
  • کد خبر : 60249
کلمات کلیدی