• 1405/03/16 - 15:30
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پیش‌بینی برداشت ۲۰۰ تن سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی سوادکوه شمالی

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه شمالی از پیش‌بینی برداشت ۲۰۰ تن محصول سیب‌زمینی از ۱۲ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان مازندران، علی نوری نژاد مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه شمالی با اعلام این خبر گفت : در راستای بهره‌وری حداکثری از پتانسیل اراضی کشاورزی و توسعه زنجیره تولیدات زراعی در منطقه، امسال ۱۲ هکتار از اراضی این شهرستان به کشت محصول سیب‌زمینی اختصاص یافته است.

 

نوری نژاد افزود : کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه شمالی با ارزیابی وضعیت مزارع و مدیریت مناسب نهاده‌های کشاورزی، پیش‌بینی کرده‌اند که ۲۰۰ تن سیب‌زمینی از این سطح زیرکشت برداشت و روانه بازار مصرف شود.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه شمالی با اشاره به اهمیت ارتقای تولیدات زراعی در تقویت اقتصاد خانوار کشاورز و افزایش امنیت غذایی تصریح کرد: توسعه کشت محصولات استراتژیک در اراضی مستعد شهرستان، نقش بسزایی در ارتقای درآمد کشاورزان منطقه دارد.

 

وی بیان کرد: حمایت از بهره‌برداران، ارائه مشاوره‌های فنی توسط کارشناسان پهنه، و ترویج استفاده از ارقام با کیفیت، از عوامل اصلی موفقیت در دستیابی به این میزان تولید در اراضی شهرستان بوده است.

  • گروه خبری : استان مازندران
  • کد خبر : 269924
یاسر محمودی برنتی
خبرنگار

یاسر محمودی برنتی