واکسیناسیون رایگان طیور خانگی در آمل
مدیر جهاد کشاورزی آمل از انجام واکسیناسیون رایگان طیور خانگی در دو روستای این شهرستان خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان مازندران، سید حسین اسلامی از واکسیناسیون رایگان طیور خانگی در شهرستان آمل خبر داد و گفت: واکسیناسیون طیور خانگی با مشارکت دامپزشکی این شهرستان در روستاهای شهنه کلا و زوارک از حوزه مرکز جهاد کشاورزی دشت سر انجام شد.
وی افزود: نیوکاسل از جمله بیماری های ویروسی است که سالانه برخی از طیور بومی روستاها را درگیر می کند و عدم واکسیناسیون و سهل انگاری در مسائل بهداشتی و قرنطینه ای باعث رشد این بیماری می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل تصریح کرد: تزریق به موقع واکسن از شیوع بیماری نیوکاسل پرندگان جلوگیری می کند.
اسلامی تاکید کرد: از آنجایی که عامل این بیماری ویروس است، مهمترین راهکار مقابله با آن در مرحله اول تقویت مسائل امنیت زیستی و قرنطینه ای است که مانع ورود این ویروس به گله طیور می شود و بحث دوم استفاده مناسب از واکسنها به عنوان ابزار پیشگیری است.
وی تصریح کرد: اگر واکسیناسیون بدون رعایت مسائل امنیت زیستی و قرنطینهای انجام شود به هیچ عنوان پاسخگوی این بیماری نخواهد بود و گله دچار بیماری میشود و مهمترین اقدام، تقویت امنیت زیستی و قرنطینهای است.