زراعت چوب؛ حفظ جنگل و تامین نیاز کارخانهها/ انجام کارهای تحقیقاتی برای مهار شب پره شمشاد و تامین خوراک دام
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران گفت: طرح زراعت چوب با هدف توسعه فضای سبز و ایجاد بستری برای تامین چوب مورد نیاز کشور و استان، به طرح تنفس جنگلها کمک فراوانی می کند که این امر باید با همکاری مسؤولان و مردم اتفاق بیفتد.
توزیع 140 تن کود اوره در سوادکوه/ شایعه کمبود کود بی اساس است
مدیر جهاد کشاورزی سوادکوه از توزیع 140 تن کود اوره از ابتدای امسال تاکنون در این شهرستان خبر داد.
افتتاح 29 طرح کشاورزی ساری در دهه فجر/ اعتبار 262 میلیاردی
مدیر جهاد کشاورزی ساری گفت: دهه فجر امسال 29 پروژه تولیدی، زیربنایی و خدماتی بخش کشاورزی با اعتبار 262 میلیارد ریال در این شهرستان افتتاح می شود.
2 هزار کیلوگرم بذر سیبزمینی بین کشاورزان سوادکوهشمالی توزیع شد
مدیر جهاد کشاورزی سوادکوهشمالی از توزیع دو هزار کیلوگرم بذر سیبزمینی بین کشاورزان این شهرستان خبر داد.
قلع و قمع 4 تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
مدیر جهاد کشاورزی آمل از قلع و قمع 4 مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی روستای چندرمحله این شهرستان خبر داد.
درآمد 42 میلیاردی نرگس کاران ساروی
مدیر جهاد کشاورزی ساری با اشاره به پیش بینی 42 میلیارد ریالی درآمد نرگس کاران ساروی، گفت: 12.2 هکتار گل نرگس در این شهرستان وجود دارد.
125 تغییر کاربری غیرمجاز در تنکابن قلع و قمع شد
مدیر جهاد کشاورزی تنکابن از قلع و قمع 125 مورد ساخت و ساز غیر مجاز به مساحت 30 هزار مترمربع در اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد.
افزایش 15 درصدی تولید عسل گلوگاه/ اشتغال 116 نفر
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی گلوگاه گفت: تولید عسل این شهرستان در مقایسه با سال گذشته از رشد 15 درصدی برخوردار بوده است.
20 درصد دام های مازندران هویت دار شدند/ پلاک کوبی چه مزایایی دارد؟
معاون بهبود و تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از پلاککوبی حدود 20 درصد دامهای استان خبر داد و از دامداران خواست در اجرای این طرح تعجیل کنند.
افتتاح 10 طرح کشاورزی در گلوگاه/ سرمایه گذاری 64 میلیاردی
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی گلوگاه از افتتاح و کلنگزنی 10 طرح کشاورزی این شهرستان در ایام الله دهه مبارک فجر خبر داد.