لیست اخبار صفحه :169
جذب 67 درصدی اعتبارات بخش توسعه مکانیزاسیون کشاورزی محمودآباد
مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد خبر داد:

جذب 67 درصدی اعتبارات بخش توسعه مکانیزاسیون کشاورزی محمودآباد

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد از جذب 67 درصدی اعتبارات تخصیص یافته به بخش توسعه مکانیزاسیون کشاورزی این شهرستان خبر داد و خواستار تسریع در پرداخت تسهیلات و همکاری متقاضیان شد.

تولید سالانه 400 تن قارچ در بهشهر
مدیر جهاد کشاورزی بهشهر:

تولید سالانه 400 تن قارچ در بهشهر

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان در بازدید از بخش های مختلف و گفت و گو با علیزاده مسئول واحد تولیدی قارچ خوراکی در بهشهر در جریان روند تولید و مشکلات پیش روی آنان قرار گرفت.

پیش‌بینی برداشت ۳۵۰ تن گردو از باغات گلوگاه
سرپرست جهادکشاورزی شهرستان گلوگاه اعلام کرد:

پیش‌بینی برداشت ۳۵۰ تن گردو از باغات گلوگاه

کمیل عسکری، سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه، از پیش‌بینی برداشت ۳۵۰ تن گردو از سطح باغات بارور این شهرستان خبر داد. شهرستان گلوگاه ۵۷۸ هکتار باغ گردو دارد که ۳۱۸ هکتار آن بارور است.

توزیع ۱۸۵ تن کود شیمیایی در سوادکوه
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه:

توزیع ۱۸۵ تن کود شیمیایی در سوادکوه

مدیر جهاد کشاورزی سوادکوه از توزیع ۱۸۵ تن انواع کود شیمیایی بین کشاورزان این شهرستان از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون خبر داد و بر لزوم نظارت بر توزیع و مصرف بهینه کودها تاکید کرد.