صدور کارت معاینه فنی خطوط فراوری و ضدعفونی گندم و جو
مدیر زراعت جهاد کشاورزی مازندران گفت: پس از بازدید نمایندگان مرکز تحقیقات، مدیریت های زراعت و حفظ نباتات، اداره فن آوری های مکانیزه کشاورزی و مسوولین فنی شرکت ها از اجزای خطوط بوجاری و فرآوری بذر گندم و جو، برچسب معاینه فنی نصب و کارت سلامت برای مدت یک سال صادر شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، عباس پورنصراله با بیان اینکه کارت معاینه فنی خطوط فرآوری و ضدعفونی بذر گندم و جو در سالجاری صادر شد، گفت: عملیات فرآوری بذور گندم و جو در محل هایی موسوم به خط فرآوری بذر انجام می شود و از مراحل تمیز کردن، درجه بندی، ضدعفونی، کیسه گیری و انبار کردن تشکیل شده است.
وی ادامه داذ: پس از بازدید نمایندگان مرکز تحقیقات، مدیریت های زراعت و حفظ نباتات، اداره فن آوری های مکانیزه کشاورزی و مسوولین فنی شرکت ها از اجزای خطوط بوجاری و فرآوری بذر گندم و جو، برچسب معاینه فنی نصب و کارت سلامت برای مدت یک سال صادر شد.
پورنصراله با بیان اینکه اتحادیه تعاونی روستایی استان و اتحادیه زراعتکاران به عنوان تولیدکننده بذر گندم و جو در استان هستند، افزود: در سالجاری به ترتیب 1900 و 1700 تن بذر گندم در طبقه گواهی شده توسط این دو اتحادیه تولید خواهد شد.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: اتحادیه تعاونی روستایی استان علاوه بر تولید بذر گندم، بذر جو گواهی شده استان را به مقدار 210 تن تامین میکند و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران به عنوان تولیدکننده هسته بذری گندم و جو در استان می باشد.
پورنصراله خاطرنشان کرد: به بهره بردارانی که مهارت کافی در امر تولید بذر دارند توصیه می شود به مدیریت های جهاد کشاورزی شهرستان ها مراجعه و پس از اخذ معرفینامه با شرکت های تولیدکننده بذر قرارداد منعقد نمایند تا در تولید بذر اصلاح شده ابلاغی جهاد کشاورزی در سال آینده مشارکت کنند.