• 1402/12/21 - 08:20
  • - تعداد بازدید: 16
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ردیابی مگس مدیترانه ای در 1500 هکتار از باغ‌های جویبار

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار از ردیابی مگس میوه مدیترانه ای در 1500 هکتار از باغ‌های این شهرستان خبر داد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، غلامرضا سعیدی به اهمیت مصرف بهینه سموم و مبارزه بیولوژیک در تولید محصول سالم گفت : تاکنون ردیابی و شناسایی مگس میوه و کنترل این آفت در 108 تله باغات این شهرستان به عنوان ایستگاه پیش اگاهی نصب شده است که بصورت روزانه توسط کارشناسان پهنه مراکز جهاد کشاورزی رصد می شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار ادامه داد : توصیه می شود کشاورزان عملیات طمه پاشی را با استفاده از طمه سموم ( 2تا 3 لتیر پروئتین هیدرو لیزات + 200 سی سی حشره کش مالاتیون ) در یکصد لیتر آب در باغات استفاده کنند.

وی تصریح کرد : تاکنون در 220 هکتار از باغات این شهرستان عملیات طمه پاشی با 540 لیتر پروئتین هیدرو‌لیزات و دو هزار و 300 هکتار ردیابی آفت مگس میوه مدیترانه ای انجام شد.

سعیدی گفت : به تمامی باغداران توصیه می شود با نصب تله و انجام ردیابی و مبارزه با این آفت در باغات خود از خسارت آفت پیشگیری کنند.

  • گروه خبری : استان مازندران
  • کد خبر : 106062
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر