• 1404/11/29 - 10:35
  • - تعداد بازدید: 23
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تأمین کامل کالاهای اساسی در مازندران برای ماه رمضان و نوروز

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران، از اجرای موفق طرح ضیافت خبر داد و اعلام کرد ذخایر کالاهای اساسی از جمله ۵۵۰ هزار تن برنج، ۳ هزار تن روغن خوراکی و ۱۰۰۰ تن مرغ منجمد برای تأمین نیاز مردم در ایام ماه رمضان و عید نوروز در استان فراهم شده و تا سه ماه آینده نیز موجودی کافی در انبارها وجود دارد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهادکشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران، تیموری با اشاره به اجرای طرح ضیافت گفت: با برنامه‌ریزی انجام‌شده، کالاهای اساسی مورد نیاز مردم در ماه رمضان و عید نوروز در استان به‌طور کامل تأمین شده است.

وی با بیان اینکه ذخایر کالاهای اساسی تا سه ماه آینده در مازندران وجود دارد، افزود: در حال حاضر ۵۵۰ هزار تن برنج در استان ذخیره‌سازی شده و یک‌هزار تن برنج دولتی با قیمت مصوب در حال توزیع است.

تیموری ادامه داد: حدود سه هزار تن روغن خوراکی در استان ذخیره داریم و طی ۱۵ روز گذشته نیز ۳ هزار و ۷۵۰ تن روغن در سطح مازندران توزیع شده است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به تأمین گوشت مرغ اظهار کرد: از ابتدای ماه مبارک رمضان حدود یک‌هزار تن مرغ آماده طبخ و منجمد در استان توزیع می‌شود.

تیموری در پایان خاطرنشان کرد: با هماهنگی انجمن لبنی، شیر و فرآورده‌های لبنی مورد نیاز ماه رمضان با قیمت کمتر از نرخ معمول در اختیار مصرف‌کنندگان قرار خواهد گرفت.

  • گروه خبری : منتخب استانها,استان مازندران
  • کد خبر : 246724
یاسر محمودی برنتی استان مازندران
خبرنگار

یاسر محمودی برنتی استان مازندران

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید