بیمه 11 هزار راس دام در سوادکوه
مدیر جهاد کشاورزی سوادکوه از بیمه 11 هزار راس دام در این شهرستان خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی مازندران، حمیدرضا شهابیان از بیمه 11 هزار و 144 رأس دام در شهرستان سوادکوه خبر داد و گفت: ترویج فرهنگ بیمه دام بین دامداران و عشایر از مهمترین اهداف این مدیریت به شمار میرود.
وی تاکید کرد: شرایط آب و هوایی کوهستانی و وقوع بارشهای سیل آسا و حوادث طبیعی و غیرطبیعی از جمله خطرهای جدی برای دام روستایی و عشایر در ارتفاعات شهرستان سوادکوه به شمار میرود که بیمه دامها نقش مهمی در جبران خسارتها دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه پراکندگی جمعیت دامداران و عشایر، نبود اطلاعرسانی جامع از مزایای بیمه و وجود قوانین دست و پا گیر روند دریافت غرامت را از عوامل کم انگیزهشدن بیمه دام در شهرستان دانست.
شهابیان گفت: 3 هزار و 694 رأس گوسفند روستایی، 6 هزار و 7 رأس گوسفند عشایری و یک هزار و 443 رأس گاو بومی و آمیخته در این شهرستان بیمه شدند.