• 1402/12/21 - 12:02
  • - تعداد بازدید: 16
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اجرای 26 حکم قضایی قلع و قمع تغییر کاربری غیرمجاز در بابل

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی بابل از اجرای26 حکم قضایی قلع و قمع تغییر کاربری غیرمجاز در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی مازندران، محسن علی‌گل‌زاده گفت: هفته دوم آذرماه امسال 26 مورد ساخت و ساز غیرمجاز در زمین های کشاورزی کمربندی امیرکلا از توابع مرکز جهاد کشاورزی بیشه شمالی شهرستان بابل تخریب شد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بابل ادامه داد: با قلع و قمع این تغییر کاربری های غیرمجاز، یک هزار و 490 مترمربع اراضی کشاورزی به چرخه تولید بازگشت.

وی گفت: به منظور حفظ و صیانت از عرصه های کشاورزی و استمرار تولید و در راستای اجرای قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی این احکام با همکاری و هماهنگی موثر دستگاه قضایی و نیروی انتظامی اجرا شد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بابل با اشاره به اینکه توسعه و تقویت کشاورزی می تواند به عنوان یک فعالیت اقتصادی نقش موثری در ارتقاء درآمد و تحقق اهداف توسعه کشاورزی پایدار داشته باشد، اظهار کرد: گشت حفاظت از اراضی کشاورزی به طور مستمر در حال رصد فعالیت های بخش کشاورزی شهرستان است.

به گفته این مسوول مالکین اراضی زراعی و باغی قبل از ساخت و ساز در اراضی خود برای دریافت مشاوره و اخذ مجوز به مدیریت و مراکز جهاد کشاورزی مراجعه کنند.

  • گروه خبری : استان مازندران
  • کد خبر : 111614
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر