• 1400/03/12 - 09:47
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز برداشت گندم در آمل/ تولید 75 تنی

مدیر جهاد کشاورزی آمل با اشاره به آغاز برداشت گندم در این شهرستان، افزود: پیش بینی می شود امسال 75 تن گندم تولید شود.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی مازندران، سید حسین اسلامی اظهار کرد: با توجه به برنامه ابلاغی 25 هکتاری کشت گندم در شهرستان آمل در سال زراعی جاری، شاهد تحقق 150 درصدی برنامه ابلاغی کشت گندم در مناطق تحت پوشش مراکز اسکومحله و مرانده این شهرستان هستیم.

وی با اشاره به شروع برداشت گندم در اراضی زراعی این شهرستان، افزود: پیش بینی می شود امسال 75 تن گندم در مزارع این شهرستان تولید شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل تصریح کرد: حدود 6 تن بذر گندم گواهی شده مرغوب و خودمصرفی رقم احسان تامین و توسط کشاورزان مورد استفاده قرار گرفت که با توجه به پراکنش بارندگی‌های مناسب، عملکرد خوبی در مزارع گندم داشتیم.

اسلامی با اشاره به اهمیت گندم به عنوان یک محصول استراتژیک در کشور، بر لزوم پایش و مدیریت عوامل خسارتزای آن در زمان مؤثر برای افزایش راندمان و کاهش هزینه ها تاکید کرد و افزود: مبارزه با آفات، بیماری‌ها و علف های هرز با استفاده از پهپاد انجام شد.

وی در خاتمه گفت: با توجه به مشارکت کشاورزان در کلاس های آموزشی و ارتقاء دانش فنی و بکارگیری تجارب عملی در مدیریت مزرعه، رعایت اصول کاشت و داشت، انجام عملیات بهزراعی، تغذیه مناسب و محلول پاشی ریزمغذی‌ها و مراقبت‌های حفظ نباتاتی در مبارزه مکانیکی، زراعی و تلفیقی، مزارع گندم از شادابی و سطح سبز مطلوبی برخوردار هستند.

  • گروه خبری : استان مازندران
  • کد خبر : 117467
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر